Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed? Hány évesnek...

Mi a véleményed? Hány évesnek nézek ki? KÉPPEL

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mindenki mást mond, kiváncsi vagyok a véleményekre. Aztán elmondom.

Köszi a válaszokat!

2011. okt. 19. 20:49
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Nem olvasom meg el egyenlore a valaszokat.

En 28 eves vagyok es ha magambol indulok ki, akkor kb 24-25 evesnek tippellek. Legalabbis hozzam viszonyitva gondolom. Mindjart megnezem, hogy irtal-e mar megfejtest.

2011. okt. 20. 13:27
 22/39 anonim ***** válasza:
26 vagyok és 25-re tippeltelek volna magamhoz viszonyítva
2011. okt. 21. 03:33
 23/39 anonim ***** válasza:
26-27?
2011. okt. 21. 15:36
 24/39 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy van aki 14nek néz, más meg 27nek:)
2011. okt. 21. 21:43
 25/39 anonim ***** válasza:
Én 19-re tippeltem. Azért szórnak ennyire az értékek, mert a fejeden a különböző részek nagyon kontrasztosak. Van ami nagyon kislányos, van ami pedig jóval idősebbnek tűnik. Én sem tudtam eldönteni egy jó ideig. A 19 inkább kényszer volt, átlagoltam. :) Ritka az ilyen egzotikus tulajdonságokkal bíró nő.
2011. okt. 21. 21:45
 26/39 anonim ***** válasza:

Korabbi valaszolo vagyok, a 28 eves.

Ezen ne lepodj meg, ez gyakran igy van.

Engem peldaul rendszeresen joval fiatalabbnak neznek, nenike az orvosnal beszol, hogy miert van nekem 2 gyerekem ilyen fiatalon, egyetemista 20 sracok buli kozben jonnek az ismerkedos dumaval, hogy melyik szakra jarok, hogy tetszik a suli, stb. Azutan jol meglepodnek, ha mondom, hogy nem elsos vagyok, bocsi, az mar 9 evvel ezelott volt.

A multkor meg voltam egy fodraszcsajnal, aki lehidalt, hogy vele egy idos vagyok, merthogy minimum 38-nak nezett. Meg is lepodtem rendesen es kb egy honapig azon gondolkodtam, hogy artottam-e neki valamikor es bunkozni akar, vagy mit ronthattam el aznap sminkelesnel...

Neked peldaul ugy osszessegeben az arcodon ebbol a szogbol nem latszana a korod, de amikor rakattintottam a kepre es kozelebbrol neztem a szemedet, akkor azert mar lattam, hogy nem tizeneves lanykarol van szo.

Es ezt ne bantasnak vedd, mert nem az, ez normalis dolog.

2011. okt. 21. 21:49
 27/39 anonim ***** válasza:
Mutass képet hosszú hajjal!
2011. okt. 21. 22:49
 28/39 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Most, hogy nézem a képeket, kicsit sajnálom a hosszú hajam:)

2011. okt. 22. 01:04
 29/39 anonim ***** válasza:
54%

Ób*zmeg... Én kétszer írtam már ebbe a topikba. De kib*szott jól nő voltál hosszú hajjal. Az első kép nagyon a szívembe vágott! Óriási hiba volt, hogy levágtad! Az a kép eszméletlen jó. Tök más az arcod és sokkal jobb úgy.

Nagyon tetszel. Nehezen tudok most elaludni.

Na mindegy... Azért megírtam, hogy legyen egy jó éjt dicséret.

2011. okt. 22. 01:10
 30/39 anonim ***** válasza:
20 éves:)
2011. okt. 25. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!