Mi a véleményed? Hány évesnek nézek ki? KÉPPEL
Mindenki mást mond, kiváncsi vagyok a véleményekre. Aztán elmondom.
Köszi a válaszokat!
Nem olvasom meg el egyenlore a valaszokat.
En 28 eves vagyok es ha magambol indulok ki, akkor kb 24-25 evesnek tippellek. Legalabbis hozzam viszonyitva gondolom. Mindjart megnezem, hogy irtal-e mar megfejtest.
Korabbi valaszolo vagyok, a 28 eves.
Ezen ne lepodj meg, ez gyakran igy van.
Engem peldaul rendszeresen joval fiatalabbnak neznek, nenike az orvosnal beszol, hogy miert van nekem 2 gyerekem ilyen fiatalon, egyetemista 20 sracok buli kozben jonnek az ismerkedos dumaval, hogy melyik szakra jarok, hogy tetszik a suli, stb. Azutan jol meglepodnek, ha mondom, hogy nem elsos vagyok, bocsi, az mar 9 evvel ezelott volt.
A multkor meg voltam egy fodraszcsajnal, aki lehidalt, hogy vele egy idos vagyok, merthogy minimum 38-nak nezett. Meg is lepodtem rendesen es kb egy honapig azon gondolkodtam, hogy artottam-e neki valamikor es bunkozni akar, vagy mit ronthattam el aznap sminkelesnel...
Neked peldaul ugy osszessegeben az arcodon ebbol a szogbol nem latszana a korod, de amikor rakattintottam a kepre es kozelebbrol neztem a szemedet, akkor azert mar lattam, hogy nem tizeneves lanykarol van szo.
Es ezt ne bantasnak vedd, mert nem az, ez normalis dolog.
Ób*zmeg... Én kétszer írtam már ebbe a topikba. De kib*szott jól nő voltál hosszú hajjal. Az első kép nagyon a szívembe vágott! Óriási hiba volt, hogy levágtad! Az a kép eszméletlen jó. Tök más az arcod és sokkal jobb úgy.
Nagyon tetszel. Nehezen tudok most elaludni.
Na mindegy... Azért megírtam, hogy legyen egy jó éjt dicséret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!