Fölösleges dolgokra szoktál költeni?
Ajzószerek, pia, cigi, könnyű vérű lányok.
Ezek a leggyakoribbak.
Bántás nélkül te beteg vagy. A fogyasztói társadalom kórságában szenvedsz. Folyton valami újat kell birtokolnod. Kérj segítséget, mert később rosszabb lesz.
Nem lesz egyszerű, egyeseknek olyan erről leszokni, mint másoknak a drogról.
Eléggé egyéntől függ, kinek mi a felesleges. Pl. én a kozmetikumokat nem tartom annak, mert oké, megveszem az 5. szájfényt vagy rúzst, de nyilván nem olyan, mint a többi. És az ilyenek fogyóeszközök, mint mondjuk a parfüm is. Nekem is van 3, de most rendelem a 4.-et. Úgyis elhasználom, most is kifogyóban van az egyik. Néha rám jön, hogy megveszek egy csomó cuccot, de utána meg úgy vagyok vele, hogy na jó, akkor most nem veszek semmit addig, amíg el nem használom őket. És általában be is tartom.
Ami tényleg szinte felesleges, de mégis megveszem, azok a hajba valók. Most vettem 2 kontytűt, amit kb. évente 1x fogok használni, ha használom egyáltalán.
290 Ft.??? :O és meddig tart ez az akció? (gondolom bármelyik NewYorker, ugye?)
bocs az OFF-ért :) (én írtam a szájfényt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!