Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy nézek ki szerintetek?

Hogy nézek ki szerintetek?

Figyelt kérdés

Csak őszintén!

[link]

Főleg hölgyek véleményére lennék kíváncsi!

2011. okt. 16. 19:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Hát én 15 éves vagyok, ezért egyértelmű, hogy nem jössz be nekem, mint férfi. :) DE szerintem a képről ítélve nagyon jó személyiséged lehet, intelligens, művészi, és azt is leolvasom a képről, hogy kiállsz az igazadért, nem hagyod, hogy mások befolyásoljanak. Egyedül talán a hajad nem tetszik, nem is tudom, olyan ódivatú hatása van. Ja, és elmehetnél színésznek, olyan alkatnak tűnsz, emlékeztetsz Csányi Sándorra. :)
2011. okt. 16. 20:15
 12/35 anonim válasza:
Nekem bejössz, de én általában a művészekre bukok :-)
2011. okt. 16. 20:18
 13/35 A kérdező kommentje:

[link]

egy másik kép!

2011. okt. 16. 20:18
 14/35 A kérdező kommentje:

Régiségkereskedő lévén elég viccesen néznék ki korunk divatja által diktált öltözékben! Aki fent van hotdogon, személyemet is megismerheti, ott vannak rólam írt jellemzések!

[link]

2011. okt. 16. 20:23
 15/35 anonim ***** válasza:
de ha neked ilyen a stílusod akkor gondolom a hozzád hasonló stílusú nők jönnek be, akiknek meg a te stílusod jön be, szóval nincs itt semmi gond:D max a testalkatoddal, mert nem tűnsz valami izmosnak
2011. okt. 16. 20:30
 16/35 anonim válasza:
Én írtam a második választ. Tényleg 21 éves vagy? Idősebbnek nézel ki.
2011. okt. 16. 22:00
 17/35 anonim válasza:
Bocs a harmadikat írtam én ...:)
2011. okt. 16. 22:00
 18/35 A kérdező kommentje:
Igen! Sokan mondták már!
2011. okt. 16. 22:18
 19/35 anonim ***** válasza:

Tényleg idősebnek tűnsz és nem az öltözködés miatt, mert az egyszerűen szuper, kalapot is hordasz:-)

Van stílusod azt meg kell hagyni és érdekes ember lehetsz, már csak a szakmáidat illetően is.

Én szívesen megismernélek, de van barátom és 27vagyok.

Az a gond, hogy a lányok ezt a stílust nem is igazán értik (bár most mindenki ilyen korszak ruháit hordja csak még nem vették észre). Szerintem ne változz meg, de szerezz be gy sétapálcát és egy wing-tip cipőt is hogy teljes legyen az összhang:-)

2011. okt. 16. 22:31
 20/35 A kérdező kommentje:
:) Attól még beszélgethetünk ha szeretnél!
2011. okt. 16. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!