Hogy nézek ki szerintetek?
Szia!
A képen jól nézel ki, inkább a személyiség a döntő a fiúknál. Mármint ha ehhez a külsőhöz egy laza, vicces, beszédes és megbízható jellem párosul akkor nagyon jó pasi vagy. Főleg ha gyakran hordassz inget nálam tuti befutó lennél. Kata 25
Mivel kulon kerted az öszinteseget, meg kell mondjam, nekem se vagy az esetem.
amugy miert kerdezed? mert egy oriasi stilusvaltason vagy tul, es tudni szeretned hogy all? vagy mindig ezt a stilust követted? vagy nem tudod miert nem jössz be a kiszemeltednek? vagy mi az oka a kerdesednek?
A képen leginkább a szipka szúrja a szememet, szerintem borzalmasan mutat a kezedben. Az óra is (ha jól látom a láncát) erőltetett egy kicsit.
Szerintem ez neked egy felvett stílus, mert ha nem az lenne nem itt kérdeznéd hogy hogyan mutat, és ez a mesterkéltség át is üt a képen. (Vagy nem te vagy a képen)
A stíluselemeket leszámítva nincs veled semmi gond.
Őszintén??
Nem jössz be.Nem az öltözék miatt(azzal nincs gond) hanem a megjelenésed miatt.Ránézésre nekem nem olyan férfinak tűnsz akiben lenne valami.Sőt inkább olyan igazi (én tudom mi kell) típusnak látlak..Ez külső alapján gondolom így
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!