Létezik olyan, hogy egy bizonyos ruhadarabban jóval vonzóbb vagyok, mint a többiben?
:D Nem is baj az.
Én úgy vettem észre, hogy a világosabb színü és viszonylag testhez álló felsőkben vonzóbb vagyok.
A testhez álló ruhák szerintem azért, mert nem vagyok nagy darab, de sportos alkatú vagyok. A világos színek miatt pedig talán barnábbnak tűnik a bőröm.
Persze, létezhet.
Van amikor le sem tudom venni a szemem valakiről, másnap pedig más ruhát vesz fel és nem értem előző nap miért akartam annyira letépni róla :DDD
A fehér ruhánál én is azt vettem észre, hogy barnábbnak tűnök benne, pedig elég hófehérke vagyok...
A szűk cuccok pedig jobban kihangsúlyozzák az alakodat, az mindenképp jó :)
A fekete meg karcsúsít, az öltöny meg öltöztet, azon túl is, h föl vagy öltözve. :D
Persze, mit gondolsz a nők milyen praktikákat vetnek be? :P
3.01-es
Ennyire sokat számítana?
Érdekes dolog.
Elképzelhető, hogy egyik nap tetszem egy lánynak, mert abban vagyok, a másik nap meg nem annyira és el is bizonytalanodik, egy másik felső miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!