Mi az, ami mindig van a táskádban, és semmiképpen sem mész sehova nélküle?
A kérdést főleg lányoknak szánom, és kérlek kort is mellékeljetek hozzá:)
köszönöm
Telefon, diák ig, személyi, fényképező, papírzsepi, fülhallgató, tampon, szőlőzsír, hajgumi, gitárpengető (ki tudja, mikor lesz rá szükségem? :) ).
Esetleg ha nagyobb táskával vagyok, hajkefe,zsebtapasz, kis notesz, ceruza, sminkcuccok (szemceruza, púder, spirál, tus), könyv, dezodor, gyufa, meg persze a fentiek :) 15/L
szemelyi, lakcimkartya, tb kartya, bankkartyak es papirzsepi.
Piperedolgokat egyaltalan nem hordok magammal, mert ugy hagyom el a hazat, ahogy kell es nem szorulok renovalasra hazaerkezesig.
Telefont sem viszek, ha nem varok fontos hivast, eleg gyakran otthon felejtem.
Kulcsot sem mindig viszek.
28N
Ami mindig benne van a táskámban:
- pénztársa pénzzel, iratokkal, diákigazolvánnyal, bankkártyával
- kulcs
- kis tisztasági csomag, amiben tisztasági betét, tampon, betét, nedves törlőkendő és váltás bugyi van (betegség miatt sajnos annyira kiszámíthatatlan a vérzésem, hogy muszáj:D)
- telefon
- kézfertőtlenítő
Amit még hordani szoktam, csak néha kimarad:
- papírzsebkendő
- fájdalomcsillapító
zsebkendő, iratok+bérlet, literes víz, gyógyszerek(görcsoldó,B6,Algoflex)+sebtapasz,ilyen időben már az esernyő is alap, betét, hajgumi-hajcsat, parfüm/deo, toll
húú ez így nem tűnik soknak..mégis mindig tele van a táskám:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!