Félhosszú hajam van, hogyan tudnám megcsinálni ballagásra magamnak hogy szép legyen? Fodrászhoz nem megyek szóval azt ne írjátok h mennyél fodrászhoz
kalácsfonás, ami már a hajtőtől kezdődik, nagyon szép. Két coffba csinálnám meg, vagy pedig sok apró tincsbe. azokat a fonott tincseket is fel lehet még kontyolni.
de az egyszerű frizura is jó, kimosható színezővel melírokat tenni belle, plusz hajcsillám, tépesd meg kcisit a hajad, enyhén tupirozzátok fel, a végét szárítsd kifele, anya is meg tudja csinálni vagy barátnő, aztán csak legyen kiengedve, esetleg első egy két tincset be lehet loknizni. Vagy csináljatok vízhullámot a hajadba, mai olyan lágyeséső nagy hullám, kis lakk kell rá vagy kész, a kreppelés is nagyon szép.
Vagy ha beszáríttatod a hajad, ahogy írtam, és pántot teszel fel, vagy egyik oldalra egy szolid mondjuk fehér virágos csatocskát. úgy is jó, hogy ki van engedve a hajad, oldalról elölről megcsavarod a tincseket, vagy befonod, és hátul összefogatod valamivel az első tincseket, a többi haj meg szabadon marad. esetleg frufrut is csinálhatsz magadnak, ha designes extrém frizut szeretnél, akkor srég frufrut is vághatsz, de vigyázz, azt nem oldalra kell tűrni és srégen elválasztani, hanem előre fésülöd a hajadat (fejbúb közepétől, ahonnét a frufru rész kezdődne, és függőleges egyenes helyzetben kell ferdén levágni, és semerre nem kell utána türögetni így marad asszimetrikus.
de ha nagyon egyszerű frizut akarsz, elég ha kivasalod a hajad szög egyenesre, én egyszer mniden tincset simán csak felcsatoltam, hogy egy se lógjon ki, vagy 30 csat volt a hajamba (hullámcsat, csitt csatt és farkasfog) olyan volt mnitha fel lenne kontyolva a hajam, pedig nem, pár tincset elöl szabadon hagytam és nagyon szépen nézett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!