Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudom ezt a szép, dús...

Hogyan tudom ezt a szép, dús hajat megcsinálni?

Figyelt kérdés
[link]
2009. júl. 25. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
arra a kontyra gondolsz? van benne egykis pót haj is.
2009. júl. 25. 19:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi,rosszat küldött.Az 1.sorban,balról a 2.hajra gondolok.Hogy hogy tudom így megemeleni és hogy ilyen legyen. [link]
2009. júl. 25. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem tűnik dúsnak,mindenesetre hajvasalo kell hozzá.
2009. júl. 25. 21:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom.DE után.Hogy ne legyen lapos.
2009. júl. 25. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem dus, egyszerűen csak ki van vasalva, amugy én ugy szoktam megcsinálni a hajam ( nekem szög egyenes) hogy feltupírozom a tövénél egy kicsit aztán egy nagyon kicsi lakk rá. És egyenes hajam van de felül még sem lapul ugy a fejemhez:)
2009. júl. 26. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Az enyém ilyen :D:D. És pont így jön le a frufrum is :D.

Hajvasaló, és nekem sajnos eleve rengeteg hajam van -.-"

16L.

2009. júl. 26. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Jéé ez az Anett! :) Egy középsuliba jártunk...:)

Egyébként ennek a lánynak tényleg nem olyan dús a haja. Mivel haj modelkedett, ehhez a hajhoz azért profi fodrász kell. Ha nem így van levágva a hajad, akkor esélyed sincs így megcsinálni! :)

Egyébként egy jó hajvasaló kell hozzá, egy jó fodrász aki ilyen fazonra levágja, majd egy kis hajvax.:D

2009. júl. 26. 17:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm nektek:)
2009. júl. 26. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!