Szerintem nem csúnya, olyan átlagos féle. Nekem is ilyen orrom van csak neki ilyen orral is szebb a feje mint nekem.
2011. okt. 9. 15:42
14/28 anonim válasza:
még csak nem is átlagos, inkább ronda.
2011. okt. 9. 20:35
15/28 anonim válasza:
alien
2011. okt. 9. 20:48
16/28 anonim válasza:
az első képen nagyon nyomorék alienes, és még a PS-t se tudja kezelni.
A többin meg olyan kis semmilyen, csúnyácska, tipikusan úgy fest, mint aki nyomorék szürke egérke volt, aztán gondolt egy nagyon, hogy ő lesz a szép kislány... hát a próbálkozás látszik, az eredmény engem nem győz meg.
2011. okt. 10. 23:31
17/28 mus musculus válasza:
Egyes képeken átlagos, másokon kifejezetten csúnya, szépnek semmi esetre sem mondható. Az orra durván ferde.
2011. nov. 30. 20:30
18/28 anonim válasza:
szerintem szep es nem tudom de szerintem a tobiek rosz linket nyitotak meg hogy csunyanak lattak
2012. febr. 4. 15:21
19/28 anonim válasza:
első képen inkább érdekes az arca mint szép...a többin..átlagon aluli azt mondanám:S
2012. márc. 3. 11:07
20/28 anonim válasza:
Ő tipikusan olyan lány, aki túl aránytalan ahhoz hogy sminkeletlen változatban jó legyen ránézni. Megnéztem a blogot, smink nélkül egyenesen ronda, valaki írta itt az előbb hogy "alien" hát pont ez jutott róla eszembe.
Ott van a fejlécképe,azon nagyon szép, de ha megnézed műszempillát visel és a sminkel is kicsit arányosabbá tette a formát...aztán ott a kiengedett hajas, szemből fényképezett kép, ott egész szépek a szemei, de a nagy, szinte már férfias orra és a vékony alaktalan száj elrontja az összhatást. Tehát nem szép, borzasztóan aránytalan, a szemöldöke katasztrofális, gülü szemek, kifejezéstelen tekintet és még sorolhatnám... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.