Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Olcsó és jó műkörmös Csepelen?

Olcsó és jó műkörmös Csepelen?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Én ma megyek 1-re 2500 a zselés plusz díszit is!Tanuló de gyönyörűen dolgozik!Láttam a munkáját!
2009. ápr. 29. 09:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Elküldenéd privibe az elérhetőségét? Majd írd meg, hogy milyen lett.
2009. ápr. 29. 09:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Oké majd du olyan 4 felé írok meg küldök képet
2009. ápr. 29. 09:38
 4/8 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem csoda hogy olcsón csinálja ocsmány lett a körmöm még festeni se tud de ha akarsz menni megadom a számát de légyszi ne mond neki hogy mit mondtam de sztem tényleg nem tud pedig azt mondja 3 éve csinálja!!!kéred a számot?
2009. ápr. 29. 18:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát szeretném, hogy olcsó legyen, de inkább szép. Akkor elmegyek egy olyan helyre, ahol 4 rugóért megcsinálják, az elég jónak tűnik. Köszi, de akkor nem kell a szám.
2009. ápr. 29. 18:48
 6/8 anonim válasza:
Őszínte leszek: az olcsó műkörmös a tanuló műkörmös. Ő azért olcsó, mert kicsit veszélyes a munkája. Ezt Ő is tudja, és nincs visszatérő vendége. Ha valahogyan be akar csalogatni magához vendégeket, akkor azt ugye a munkájával nem tud, így a legolcsóbb áron reklámozza magát. Ha egyszer elmész hozzá, neki az is megéri. Legalább tanult rajtad, és mégcsak nem is ingyen kellett csinálnia. Vannak oldalak, ahol ott van szinte minden csepeli körmös, és kerület szerint rá tudsz egy helyen keresni -sajnos oldalt nem írhatok - ott van az összes körmös képük feltéve, én csak azt tudom ajánlani. Olcsó húsnak sajnos híg a leve:(
2010. szept. 3. 13:35
 7/8 anonim válasza:

[link]

:D

2011. aug. 19. 21:18
 8/8 anonim válasza:
Na igen, a fenti cím pl a gagyi műkörmöst takarja, aki mindenhol igyekszik belinkelni magát, mivel másra sincs ideje. Van egy párja Beatrix néven, ő is gyakorol csepelen, nekik kettejüknek van a legrosszabb híre. Ha ezt a kettőt elkerülöd, már tettél magadért valamit.
2011. okt. 26. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!