11/18 mus musculus válasza:
Egy kicsit tényleg nagy, de az nem baj, még bőven esztétikus. Igazából nincs benne semmi különös, egy tökátlagos s*gg. Na nem mintha az enyém jobb lenne, de te kérdezted...:D
12/18 anonim válasza:
Nem kicsi, de az a jo. Nekem tetszik. Kicsit lehetnel barnabb! Ugy meg jobb lenne
13/18 A kérdező kommentje:
Nem sértődök meg a negatívon,(ha az normális) kicsit visszahúzódó vagyok fiú barátom kevés van, és fogalmam sincs hogy milyen egy jó női segg...úgyhogy gondoltam megkérdezem...
Egyébként egy hete edzek fenékre, persze ez még sehol nem látszik...
és igen szeretnék kicsit barnulni, de deréktól lefelé, mégcsak leégni se sikerült soha, nemhogy barnulni...nem értem :)
Egyébként az hogy páran jó alapanyagnak tartják egy jó segghez, az erőt ad az edzéshez, egyébként nem tartom negatívnak az átlagos jelzőt sem...remélem majd lesz jobb is:)
2011. okt. 3. 17:34
14/18 anonim válasza:
undorító xD
amúgy meg pont most ettem, majdnem visszajött az egész, erre nem számítottam, azt hittem, hogy valami nadrágos képet raksz ki, de ez undorító
15/18 anonim válasza:
Ez kerek? Szerintem lapos...főleg lent. De kis sporttal lehet formálni
16/18 anonim válasza:
szerintem semmilyen lapos,nagy,és látszik,hogy a sportot nagy ivben kerülöd,kivéve mikor busz után kell futni
17/18 anonim válasza:
Viszont, ha privátba küldenél egy fb elérhetőséget, vagy bármit, akkor lehet más megvilágításba tudnám helyezni a dolgot. Itt mki előtt nincs kedvem, és nyugi, nem vmi perverz állat vagyok.
18/18 anonim válasza:
Hány éves vagy?És nem Líviának hívnak?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!