Ez körte? (Jó, tudom, hogy kövér, de nem ez a kérdés, úgyhogy erre ne tegyetek megjegyzéseket. Előre is danke schön. ) Igaz kicsit ferde a beállás, de azért valamennyire sejthető, nem?
2011. szept. 29. 21:58
71/84 anonim válasza:
Csak ne nagyon sértődjön meg ha ő meg sérteget :)
Próbáld ki, úgyse fog megharagudni ennyiért :)
72/84 A kérdező kommentje:
Nem is volt vele problémám, amíg ki nem talált egy új frappáns nevet, ami nagyon tetszett neki. Kis csüngőhasú malackám:D Ezek után a többi becenév is pillanatok alat átértékelődött bennem:D
2011. szept. 30. 23:12
73/84 A kérdező kommentje:
Elnézést: alat helyett alatt:)
2011. szept. 30. 23:13
74/84 anonim válasza:
"Kis csüngőhasú malackám:D" Nem mondom, kreatív:D Ilyen még nekem se jutna eszembe:D
75/84 mus musculus válasza:
O.társam is ezt szokta mondani.:D
Brutál állat? Most belegázoltál mimóza lelkivilágomba :D
76/84 anonim válasza:
Ha nem is citromail-em van de vmi hasonló :)
Jó fej a pasid is, mind2 -en poénosak vagytok :)
Én azér ha vmi nagyon nem tetszik a másiknak azt nem erőltetném. Pedig énis sokmindent megengedek magamnak :)
77/84 A kérdező kommentje:
Igen:D Nagyon kreatív. De hogy miért ilyenekben csillogtatja találékony elméjét arról fogalmam sincs. Lássátok be hogy a csüngőhasú malac után nekem esélyem sincs kitalálni valami hasonlóan kreatív és kedves becenevet:D Javaslatok esetleg?:P
2011. szept. 30. 23:20
78/84 A kérdező kommentje:
Szerintem imád bosszantani. Lehet hogy csak ez élteti a kapcsolatunkat?:D Az tuti hogy én tökéletes alany vagyok az ilyesmihez. Ha én is ilyen ugratós beállítottságú lennék akkor biztos magamhoz hasonló vehemenciájú embert választanék párnak:D Én vágom a sértődött pofát, meg nyüsszögök tehetetlenül, ő meg röhög mint a fakutya. Elég szemét:D
2011. szept. 30. 23:25
79/84 anonim válasza:
Én is ilyesmi vagyok, mint a párod:D Hidd el, hogy nem bántásból mondja:)
80/84 anonim válasza:
Megkaptam és már válaszoltam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!