Ez körte? (Jó, tudom, hogy kövér, de nem ez a kérdés, úgyhogy erre ne tegyetek megjegyzéseket. Előre is danke schön. ) Igaz kicsit ferde a beállás, de azért valamennyire sejthető, nem?
2011. szept. 29. 21:58
61/84 anonim válasza:
És én miért nem :(
Azt akarod hogy sírjak :D
62/84 A kérdező kommentje:
Köszi:) Az igazat megvallva még sosem illetett senki olyan KEDVES becenevekkel mint a mostani párom:D Csoda hogy nem tudom hogy mi van?:/ :)
2011. szept. 30. 22:56
63/84 A kérdező kommentje:
22:56!
Tudnom kéne az e-mail címed:) Neked már réges rég írtam, hogy megtudjam, de cseszel válaszolni.:D Így hova küldjek? Hova???:D
2011. szept. 30. 22:58
64/84 anonim válasza:
Szivasd te is ilyen vicces dolgokkal, hátha akkor megtudja hogy milyen is ez :D
65/84 anonim válasza:
Jó hát, biztos furcsa:D De ezek a becenevek kedvesek és jópofák is egyben:) Tudom, mert én is ilyen vagyok:D Néha mondok olyat, amit teljesen pozitív értelemben értek és közben a másik bántónak érzi.
66/84 mus musculus válasza:
Akkor te meg tituláld kiskukacnak xD
Kíváncsi vagyok, mi lenne a reakció.:D
67/84 anonim válasza:
Hát én még nem kaptam semmit eddig, szokott ilyet hogy sokára kapok meg levelet, de ha küldtél akkor bocsi, nem szóltam. :)
Fel a fejjel, majd írok :D
68/84 A kérdező kommentje:
Megmondom én neked mi lenne a reakció:D Öri hari:D De azért nem vagyok ilyen brutál állat. Maximum tojásfejnek szoktam hívni (cserébe). Strucc tojásfej:) Ennyi telik tőlem sajnos, nem akarom megbántani:D Ezt is már csak végső elkeseredésemben mondom:D
2011. szept. 30. 23:07
69/84 A kérdező kommentje:
23:04
Citromail-ed van?:) Nekem az az e-mail címem szokott hasonlót művelni.
2011. szept. 30. 23:09
70/84 anonim válasza:
De biztos érzed, hogy nem bántóan mondja nem?:) Akkor meg nincs hiba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!