Szerintetek milyen egy komoly nő? Kívül-belül
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és néha olyan gyerekesnek érzem magam. Valahogy meg kellene változnom, vonzóbbnak, komolyabbnak lenni, de nem igazán tudom, hogy lássak neki :-) És a gyerekes megnyilvánulásaimat se tudom igazán kiszűrni.
Szerintetek hogy viselkedik egy vonzó, komoly nő?
Köszi a válaszokat előre is!
2011. szept. 29. 20:02
1/8 anonim válasza:
Ne a megfelelniakarás motiváljon. Élj és viselkedj természetesen! Sokkal többre mész vele, mintha elkezdesz egy mesterkélt szerepet játszani.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék mesterkélt szerepet játszani, csak valahogy mégis szeretnék picit komolyabb lenni :)
2011. szept. 29. 20:13
3/8 anonim válasza:
A komoly nő komoly dolgokkal foglalkozik mint pl. munka, munka és munka. Kérdés?
4/8 A kérdező kommentje:
Munkán kívül mivel? :D
2011. szept. 29. 20:27
6/8 A kérdező kommentje:
Tudom, ezen szeretnék változtatni! :D
2011. szept. 29. 20:36
7/8 anonim válasza:
Szerintem semmi baj sincs ezzel, hogyha nem vagy olyan komoly. Inkább legyél gyerekesebb, mint nagyon komoly :)
8/8 anonim válasza:
Tegyél fel képet , akkor meg látjuk kívül. Belül meg csak akkor tudom meg mondani ha belül leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!