Hogy nezek ki? Milyen modell lenne belolem?
A lenti kepeket a noverem vagy sajat magam keszitettem, sokan mondtak mar a kinezetem miatt, hogy menjek modellnek.
55 kg vagyok, es 175 cm magas.
Kerlek terjetek ki arra is, hogy nezek ki, milyen a stilusom es, hogy 1-10 pont kozott hanyat adnatok. Indokold meg kerlek, miert.
Szia!
Nagyon-nagyon szép, fiatal, nőies, belevaló csajszinak tűnsz, biztos bomlanak érted a fiúk :) De szerintem a modellkedés nem neked való. Ahhoz tényleg karakteres arc, belső kisugárzás és őzike alkat kell. Ráadásul tényleg vannak mű dolgok rajtad, amik miatt rögtön kiszórnának. Ugyanis a modelleknél kikötés a 100%os természetesség, festett haj is csak akkor, ha nem tűnik természetellenesnek.
De tényleg ne sértődj meg mert egyébként gy nyörű vagy :) szerintem inkább menj hostesskedni, mert oda bizony pont ilyen lányokat keresnek :)
további szép napot neked :)
19/L
szép vagy szerintem meg minden de mégis olyan semmilyen vagy
mármint,ahogy így ránéztem a képekre,az jött le elsőnek hogy egy unszimpatikus csaj aki pucsít a képeken
utolsó vagyok
és bocsi :S
de a 2. kép azért aranyos .. :D
Nálam lányom 10es vagy.
A tetkód az egy kotvány szedesd le vagy valami, de nagyon illúzióromboló. A közeli képeken látszik hogy szép az arcod ,az alakod is korrekt.A hajad is jó. A második képen a rajtad lévő szemüveget add szépen vissza nagyinak már biztos keresi. Lehet a modellkedésből valami csak feszülj rá ezerrel , tedd oda magad.
Csináld okosan és menő lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!