Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy nezek ki? Milyen modell...

Hogy nezek ki? Milyen modell lenne belolem?

Figyelt kérdés

A lenti kepeket a noverem vagy sajat magam keszitettem, sokan mondtak mar a kinezetem miatt, hogy menjek modellnek.

55 kg vagyok, es 175 cm magas.

Kerlek terjetek ki arra is, hogy nezek ki, milyen a stilusom es, hogy 1-10 pont kozott hanyat adnatok. Indokold meg kerlek, miert.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. szept. 29. 18:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon-nagyon szép, fiatal, nőies, belevaló csajszinak tűnsz, biztos bomlanak érted a fiúk :) De szerintem a modellkedés nem neked való. Ahhoz tényleg karakteres arc, belső kisugárzás és őzike alkat kell. Ráadásul tényleg vannak mű dolgok rajtad, amik miatt rögtön kiszórnának. Ugyanis a modelleknél kikötés a 100%os természetesség, festett haj is csak akkor, ha nem tűnik természetellenesnek.

De tényleg ne sértődj meg mert egyébként gy nyörű vagy :) szerintem inkább menj hostesskedni, mert oda bizony pont ilyen lányokat keresnek :)

további szép napot neked :)

19/L

2011. okt. 2. 15:19
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem lehet rád azt mondani, hogy csúnya vagy, mert nem vagy az. Szerintem kifejezetten szép vagy :) De modellkedéshez nem 'megfelelő'. Szerintem a modelleknek, ahogy már előttem is mondták, van egy különleges kisugárzásuk. Bár szerintem, az arcod meg lenne hozzá (habár elég sok rajtad a képeken a smink, így nehéz eldönteni). A stílusod nagyon tucat, ne haragudj, minden második csaj így néz ki manapság. Ha pontozni kéne, egy erős hetes.
2011. okt. 2. 15:26
 23/26 anonim ***** válasza:

szép vagy szerintem meg minden de mégis olyan semmilyen vagy

mármint,ahogy így ránéztem a képekre,az jött le elsőnek hogy egy unszimpatikus csaj aki pucsít a képeken

2011. okt. 2. 15:36
 24/26 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

és bocsi :S

de a 2. kép azért aranyos .. :D

2011. okt. 2. 15:37
 25/26 anonim ***** válasza:

Nálam lányom 10es vagy.

A tetkód az egy kotvány szedesd le vagy valami, de nagyon illúzióromboló. A közeli képeken látszik hogy szép az arcod ,az alakod is korrekt.A hajad is jó. A második képen a rajtad lévő szemüveget add szépen vissza nagyinak már biztos keresi. Lehet a modellkedésből valami csak feszülj rá ezerrel , tedd oda magad.

Csináld okosan és menő lehetsz!

2011. okt. 2. 20:15
 26/26 anonim ***** válasza:
Nos szép vagy, a képeid szuperek, főleg a negyedik az nagyon tetszik, olyat énis akarok magamról. De viszont az a tetkó nagyon rossz döntés volt, már ne haragudj. Anyukám egyik tanítványa fotómodell, és mondta, hogy nem lehet se tetkója, se piercingje, még körme is alig lehet és nem szolizhat, stb ilyenek. Hát szerintem nem bírnád úgyhogy ne menj modellnek. ÉLvezd az életet azt ennyi...
2011. okt. 26. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!