Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetne belolem modell? elore...

Lehetne belolem modell? elore valaminek ki kene tanulnom? hany eves kortol lehet?

Figyelt kérdés
a formam jo,csunya sem vagyok...ha kimennek kulfoldre vagy Magyarorszagon ha elmennek olyan helyre ahol keresnek modelleket biztos hogy felvesznek?vagy elore megnezik,hogyan nezek ki?csak 18 eves kortol lehet jelentkezni?
2008. ápr. 12. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Van ahol 18 alatt is lehet jelentkezni. Természtesen nem biztos, hogy felvesznek, meg fognak nézni, nem vesznek zsákbamacskát... A neten sok modellügynökséget találhatsz, de mielőtt valahova jelentkezel, nézz a dolgok mélyére, mert sok hamis ügynökség van. És ne bízd el magad! Ha tényleg modell akarsz lenni, valószínüleg lesznek akik elutasítanak, kapsz majd negatív kritikákat, hisz senki sem tökéletes. A lényeg hogy ne add fel! Sok sikert! ;)
2008. ápr. 12. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Jelentkezz olyan középiskolába, ahol ezzel kapcsolatos végzettséget szerezhetsz. Én ilyenbe jártam, de aztán nem lett belőlem semmi, meg nem is érdekelt anniyra az egész. De azért belekóstolhattam, mégis miylen. Amúgy sztem lélektelen, üres világ az, ahol nem számít, hogy ki vagy TE, csak az, hogy hogy' nézel ki...
2008. ápr. 13. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Hat, annyian akarnak modellek lenni, es olyan kevesnek sikerul...raadasul milyen arat kell erte fizetni! Annyit lehet hallani, olvasni a modellkedesrol; ott semmi sem biztos, az plane nem, hogy kapsz-e munkat vagy nem.

A jo kulso mulando, inkabb alapozd az eleted valami idotallobb, ertelmesebb foglalkozasra.

2008. máj. 7. 11:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Hááát a modellkedés nehéz munka.Hatalmas kitartás és önállóság kell hozzá.60 kg alatt lehetsz modell.És ebben a "világban" senkit nem érdekel hogy éppen milyen a hangulatod,ha sírógörcs jön rád akkor is csábosan kell mosolyognod.Nameg színészi tehetség is kell hozzá,mert a fotósok mondják meg hogy milyen karaktert kell kifejezned az arcoddal.(arrogáns,vidám,szomorú...)

Teljesen bele kell élned magad a szerepbe hisz a reklámfotó(n) ettől lesz(el) hiteles.

2008. nov. 6. 18:11
 5/5 A kérdező kommentje:
szineszkedni tudok :D mivel mindig en hitettem el valakivel egy bizonyos esemenyt,mikor meg akartuk ot trefalni :)
2008. nov. 7. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!