Csúnya ez a lány? Mármind én?
2011. szept. 29. 18:19
21/41 anonim válasza:
13 ?
érted még börtön jár !
am nem vagy csúnya
22/41 napietus válasza:
második képen kifejezetten szép arcod van. első borzasztó előnytelen, ne mutogasd!
nem vagy kifejezetten kövér sem. de testsúlyra azért vigyázz, ebben a korbna nagyon fontos sportolni, mert ha nem teszed, 20 éves korodra könnyen lehetsz bálna (hízásra hajlamosnak tűnsz, figyelj oda erre és az étkezésre is! nem kell koplalni, de ésszel!)
23/41 anonim válasza:
az elsőn igen,de a másodikon már nem
25/41 anonim válasza:
Én változtatnék a hajszíneden;) Am nem vagy csúnya, deh is! ;)
26/41 anonim válasza:
Ja meg a hajstílusodon is;)
Előző voltam;)
27/41 anonim válasza:
a második kép alapján nem vagy csúnya. tény, hogy nem vagy egy angyali tünemény, de csúnya sem vagy.
28/41 anonim válasza:
Átlagos. De az ilyen típusú felsők nem állnak neked jól.
29/41 anonim válasza:
Egy jó smink és egy előnyös haj csodákra képes... Mert alapból nem esélytelen az arcod.
30/41 anonim válasza:
Szép nő leszel. Most sem vagy csúnya, csak MOSOLYOGJ!!!! négy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!