Hany kilos szeretnel lenni? S hany vagy most?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 13:47
1/62 anonim válasza:
56kiló szeretnék lenni, most 61 körül vagyok
2/62 anonim válasza:
60 kg körül vagyok, és 1,80 cm vagyok. most fogytam valamennyit sajnos, mert mostanában sokat idegeskedem.
60-at próbálom amúgy tartani, se több se kevesebb nem szeretek lenni.
(23, nő)
3/62 anonim válasza:
168 cm vagyok, jelenleg kb. 58 kiló. 55kg a versenysúlyom, ennyi szeretnék lenni, de látom, hogy ez már nem fog nekem összejönni. Kb. egy éve beálltam erre az 57-58,5 körüli állapotra stabilan. Nem vagyok kövér, ez inkább lelki dolog, hogy mennyit mutat a mérleg. Még így is jól érzem magam viszonylag.
4/62 anonim válasza:
kb. 182 cm-s magasságomhoz 70 kg körül vagyok. 80-85 kg akarok majd lenni és leszek is. Persze izomból. A stressz nehezíti a dolgom.
F
5/62 anonim válasza:
66 vagyok:(
56 szeretnék lenni (L)
7/62 anonim válasza:
47 kg vagyok és 170 cm, nekem jó így.
16/f
8/62 anonim válasza:
164 cm vagyok és kb 56 kg. 48 kg-val voltam elégedett. Mások szerint akkor sovány voltam, most ideális a súlyom. De én egy bálnának érzem magam :)
9/62 anonim válasza:
Szintén 180 cm magas nő vagyok, nálam az ideális súly úgy 72 kg, ha az alatt vagyok, akkor úgy nézek ki, mint egy anorexiás. Most 80 kg vagyok, mert nem tudok fogyni, amíg szoptatom a babát, de ha abbahagyom, remélhetőleg ugyanolyan gyorsan le megy rólam a felesleg, mint az első babánál. :)
10/62 anonim válasza:
60-63 nagyon megfelelne.
Most vagyok 65-66, annyira nem aggasztó a helyzet. :) /amúgy 173 cm./ (23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!