Véleményed erről a körömről? (saját)
2011. szept. 28. 15:15
1/11 anonim válasza:
a kidolgozás lehetne szebb is, de nem rossz.
nem vagyok híve ennek a.. francia? stílusú körömnek, de ez tetszik.
2/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, xsikok nélkül sokkal szebb lenne.Ez csak az én véleményem.
3/11 anonim válasza:
Hát szerintem rossz,összevisszaság.A köröm lakkok nem olyan erős színűek hogy teljesen befogják a fehéret,nem szabályosak. Nekem nem tetszenek.
6/11 anonim válasza:
Látszik,hogy nagyon amatőr munka. A körmök se egyformák,egyik kocka,másik mandula alakú,meg a lakkozás is pocsék...
7/11 anonim válasza:
Tény hogy nem a legjobb,de kezdetnek nemrossz. Gyakorold,lesz ez jó is! :)
8/11 anonim válasza:
Akkor bennem van a hiba, de nekem tetszik:-D
9/11 anonim válasza:
szerintem k*rva jó elviselném ha nekem lenne ilyen :DDD.. szerintem az emberek nagy része csak azért pocsékozza le mert nem mindenki tud ilyen körmöket csinálni sőt..próbálják meg ők...-.- azért én a bal kezemmel ha így megtudnám csinálni a jobb körmöm..:DD jó is lenne ;DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!