Gáz ha nagy az állam? Többi lent
mármint szerintem normális de régebben egy srác a suliból állandóan csesztetett és olyanokat mondtak az osztálytársaival hogy -K.rva jól nézel ki az akkora álladdal mint a cipőm orra!!
és már ott tartok hogy emberek közé se merek menni mert mindig azon kattog az agyam hogy de ciki,biztos mindenki azt gondolja,hogy milyen rusnya vagyok...
meg reggel a buszon is amikor hallom hogy előrébb beszélgetnek ilyen fiatal,14-15 évesek,meg ott röhögcsélnek,állandóan szarul érzem magam,mert az jut eszembe hogy tuti rajtam röhögnek meg arról beszélgetnek hogy milyen ronda vagyok
meg az is bánt hogy az a srác aki csúfolt,olyanokat is mondott msn-en hogy csúnyán nézek o.O
és kérdem tőle,ezt hogy érted??
erre elkezdi,úgy nézek néha mint aki ölni akar
pedig én nem is nézek úgy :|
arról meg nem tehetek hogy kicsi a szemem
ez nagyon gáz?így senkinek se kellenék?
amúgy a barátnőim meg rokonok,stb. azt mondják (kivéve az unokatesómat) hogy szép vagyok ... mondjuk nekik azért nem hiszek mert mégis csak a barátnőim meg a rokonaim és tudják rólam,hogy ha a szemembe mondanák hogy milyen ronda vagyok,hogy kiakadnék ://
szóval az nagyon gáz ha nagy az állam(és ha állitólag csúnyán nézek o.O)?
13l
Neki van nagy álla: www.testcar.hu/pics/Egyeb/talma-karikatura.jpg
bár neki nem csak az álla, hanem az egész feje :D
köszi a válaszokat :))
utolsó: ez sokat segített :)
csak az a baj hogy ha beszólnak,valamiért annyira leblokkolok hogy hirtelen azt se tudom,mit mondjak :S
és amíg ott elmennek mellettem,már ciki lenne utána ordibálni mire kitalálok valami jó beszólást :||
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!