Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz ha nagy az állam? Többi lent

Gáz ha nagy az állam? Többi lent

Figyelt kérdés

mármint szerintem normális de régebben egy srác a suliból állandóan csesztetett és olyanokat mondtak az osztálytársaival hogy -K.rva jól nézel ki az akkora álladdal mint a cipőm orra!!

és már ott tartok hogy emberek közé se merek menni mert mindig azon kattog az agyam hogy de ciki,biztos mindenki azt gondolja,hogy milyen rusnya vagyok...

meg reggel a buszon is amikor hallom hogy előrébb beszélgetnek ilyen fiatal,14-15 évesek,meg ott röhögcsélnek,állandóan szarul érzem magam,mert az jut eszembe hogy tuti rajtam röhögnek meg arról beszélgetnek hogy milyen ronda vagyok

meg az is bánt hogy az a srác aki csúfolt,olyanokat is mondott msn-en hogy csúnyán nézek o.O

és kérdem tőle,ezt hogy érted??

erre elkezdi,úgy nézek néha mint aki ölni akar

pedig én nem is nézek úgy :|

arról meg nem tehetek hogy kicsi a szemem

ez nagyon gáz?így senkinek se kellenék?

amúgy a barátnőim meg rokonok,stb. azt mondják (kivéve az unokatesómat) hogy szép vagyok ... mondjuk nekik azért nem hiszek mert mégis csak a barátnőim meg a rokonaim és tudják rólam,hogy ha a szemembe mondanák hogy milyen ronda vagyok,hogy kiakadnék ://

szóval az nagyon gáz ha nagy az állam(és ha állitólag csúnyán nézek o.O)?

13l

2011. szept. 25. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
jaj te: D Nyugi: ) te így vagy jó.Mindig lesznek olyan emberek akiknek nem fogsz megfelelni.Az a fontos,hogy te fogadd el magadat.Ne foglalkozz a kritikákkal.Majd ha 9.es leszel durvább lesz...és ismerős az előttem röhögcsélős szitu: S én is mindig ilyeneket hiszek:) de nem szabad: D a lényeg,hogy a családodnak megfelelsz.
2011. szept. 25. 09:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért beszélgetsz msnen azzal a kis gyökérrel, aki csúfol a suliban? Hogy még több alkalma legyen beszólni?? Próbálj visszavágni, égesd le a többiek előtt, biztos hogy neki is van hiba a külsejében. Ne hagyd magad, ne mártírkodj!
2011. szept. 25. 09:21
 3/6 anonim ***** válasza:
én ugayanígy vagyok,csak az orrommal.NAgyon nem szeretem,nem nagy csak nem szép.Ez nagyon rossz érzés tud lenni.Az nem gáz viszont,ha "nagy"az állad.Szerintünk lehet nem is lenne nagy.Mivel nem látjuk nem tudhatjuk. :)
2011. szept. 25. 09:45
 4/6 anonim válasza:

Neki van nagy álla: www.testcar.hu/pics/Egyeb/talma-karikatura.jpg

bár neki nem csak az álla, hanem az egész feje :D

2011. szept. 25. 09:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Jajj.:D nem tehetsz róla ,hogy "nagy" az állad.:) Genetika ,van olyankor amikor én is utálom ... Én olyan suliba járok ,ahol sok mindenki nagyon menőnek képzeli magát oszt közbe sehol semmi. Oltogatós fajták ,csak nem tudják h én nem hagyom magam és igen is kiállok magamért + barátaimért. Nekem mondhatnak bármit ,ha annyira jó kedvembe vagyok vissza is szólok és utána ők lesznek alul.. Lesz.rom őket. ilyen emberek véleménye nem érdekel.mert tudom h csak azért csinálják h nagyobbak legyenek. Most lehet h beképzeltnek tűnök meg egoistának ,de én nem hagyom magam..ennyi pl múltkor pénteken megyek vissza a suliba barátnőimmel ,és ott áll 3 nagyobb csaj ,meg cigiztek és mondja az egyik : De szépek vagytok ,erre én : Te vagy a szép a drogos pofáddal. + egy mosoly mellé.:) Nem érdekelt.:D jól esett . régen én is olyan voltam h jajj beszólt stb .legszívesebben sírtam volna ,de elhatároztam h ne az én életemmel foglalkozzanak már. van sajátjuk.:) 13/L
2011. szept. 25. 13:36
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :))

utolsó: ez sokat segített :)

csak az a baj hogy ha beszólnak,valamiért annyira leblokkolok hogy hirtelen azt se tudom,mit mondjak :S

és amíg ott elmennek mellettem,már ciki lenne utána ordibálni mire kitalálok valami jó beszólást :||

2011. szept. 25. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!