Mondanátok valami jó szépségvitamint?
olyanra gondolok,amitől szebb lesz a haj, bőr..:)
van olyan ami bevált nektek?
A legtöbb ilyen olcsó B vitaminos cucctól jól el lehet hízni(ja és a biovanne egy nagy 0, fél évig szedtem és csak az étvágyam nőtt meg tőle). Barátnőm meg a Rivalidtól tehénméretűvé nőtt.
Én inkább egyszerű csipkebogyós C vitamint, diót, és csírát ajánlanék(ami fincsi szendvicsben, saliban). Te is tudsz csíráztatni. Legfinomabb a vöröskáposzta, retek, brokkoli, vöröshagyma csíra. Na ezek használtak, azóta nem töredezik a körmöm, a hajam is dúsabb lett.
25N
szerintem meg ez egy jó nagy hülyeség!!!(elhízni ilyen vitaminoktól....)
semmi olyan adalék anyagot nem tartalmaznak,semmi olyan hormont,aminek hatására meghízhatna az ember..
normálisan kell adagolni(ahogyan azt leírja a tájékoztató is),mivel étrend kiegészítő...ennyi.
A húgom és én is szedtük a Biovannét,és egy dekát sem híztunk tőle.Bár az is lehet,hogy egyénfüggő a dolog...
,,szerintem meg ez egy jó nagy hülyeség!!!(elhízni ilyen vitaminoktól....)"
A sok B vitamin ami ezekben a tablettákban van, ÉTVÁGYNÖVELŐ. Drága is. Másrészt nekem ugyanúgy töredezett utána is a körmöm... Mikor abbahagyta a barátnőm a vitamin szedését újra lefogyott.
16.20 voltam
...ok,bevallom lehet,hogy van olyan készítmény,amely étvágynövelő,és azt is elhiszem,hogy nektek nem vált be...nekem igen,és én ezzel csak a saját személyes tapasztalatomat szeretném megosztani,ezúton is visszavonom ha valami hülyeséget írtam,de én állítom,hogy bevált. A többi fajtáról nem tudok nyilatkozni...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!