Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 12/L szedheti a Biovanne...

12/L szedheti a Biovanne szépségvitamint? Mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés

Hullik a hajam és a körmöm töredezik. Pár éve (2-3 éve) volt bélférgem arra kaptam gyógyszert és "kiirtottuk" azóta nagyon hullik a hajam. Voltunk dokinál de azt mondta, hogy semmi bajom sincs. A körömnél van inkább a hangsúly. Nagyon szépen megnövesztettem és vissza tudom hajlítani és mindig beszakad ezért nagyon fáj.

Nem lesz bajom tőle? Nem áll meg a fejlődés vagy esetleg majd utólag nem fog beütni valami betegség?

Kérlek csak normális válaszokat! És higiénikus vagyok nem kérek olyat, hogy "fúúúújj bélférges voltál biztos nincs nagy higiénia a lakásban" mert ez sértő és bántó + azóta haza megyek kezet mosok és olyan matracom van ami nagyon higiénikus így nem hiszem, hogy újra van...

Előre is köszönöm a választ!

2011. aug. 25. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
A tapasztalatom az, hogy semmit nem ér. :)
2011. aug. 25. 18:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nem mindenkinek segíthet! ;)
2011. aug. 25. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a kecsketejet:) Állítólag szépen megnöveszti a körmöket:)Én ilyen szépségvitaint viszont nem szednék, már bocsi. Candidám lett egy ilyen sz*rtól:/
2011. aug. 25. 19:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Semmi baj, pont azért kérdezem, hogy ne vegyem meg 2000 ft-ért s olyan valamit ami nem használ! A kecsketejnek meg milyen ez ize? És hol lehet kapni? :)
2011. aug. 25. 19:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy nem is épülnek be a vitaminok. Antibiotikumos kezelésnél pl a normaflore-t szokták adni, ettől helyreáll a bélflóra, az immunrendszer és fel tudnak szívódni a vitaminok. Kérdezd meg a háziorvosodat, hogy ez segíthet-e!
2011. aug. 25. 19:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Majd megkérdem! :)
2011. aug. 25. 19:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Nincs jó íze, de a szépségért meg kell szenvedni!:) Kicsit büdi, ízre meg furcsa.Egyébként mi tejesboltba vesszük, itt Debrecenben, kérdezd meg anyud erről h hol lehet kapni!:)
2011. aug. 25. 19:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne szedd, fejlődő szervezet vagy, más igényekkel, mint amik egy felnőtt embernek kellenek.

Javaslom én is a bélflórát helyreállító minden vackot. És ha csak nem hiszed, hogy megint van bélférged, az kevés, menj biztosra. Nem kell ahhoz alpári mocskos tahónak lenni, elég ha a kutyád nincs megfelelően félegtelenítve, stb.

Vitaminok helyett pedig inkább táplálkozz egészségesen.

Csináltass egy vérképet, nincs-e vashiányod, haj gyakran ettől hullik, vagy gyulladás miatt - nincs lyukas fogad pl?

Körömre inkább használj körömerősítőket, elég hatásosak, egy színtelen lakk meg még suliban is belefér. A körmödet pedig amúgy is inkább vágd le, nyáron még oké, de suliidőben elég zavaró lesz, meg majd jön a sírás-rívás az első tesióra után, hogy beszakadt tövig. :S

2011. aug. 25. 19:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem olyan hosszú a körmöm csak éppen az ujjam végéig ér vagy 3 mm-el hosszabb! Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 25. 19:43
 10/10 anonim ***** válasza:
szedj immunerősítőt + körmeidre ajánlom a Lovely körömnövekedést segítő körömlakkot. Rossmannban megtalálod,kis zöld körömlakk cucc .: D Nekem úgy megnőtek tőle, és be se szakad. 700ft körül van
2011. aug. 25. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!