12/L szedheti a Biovanne szépségvitamint? Mi a tapasztalat?
Hullik a hajam és a körmöm töredezik. Pár éve (2-3 éve) volt bélférgem arra kaptam gyógyszert és "kiirtottuk" azóta nagyon hullik a hajam. Voltunk dokinál de azt mondta, hogy semmi bajom sincs. A körömnél van inkább a hangsúly. Nagyon szépen megnövesztettem és vissza tudom hajlítani és mindig beszakad ezért nagyon fáj.
Nem lesz bajom tőle? Nem áll meg a fejlődés vagy esetleg majd utólag nem fog beütni valami betegség?
Kérlek csak normális válaszokat! És higiénikus vagyok nem kérek olyat, hogy "fúúúújj bélférges voltál biztos nincs nagy higiénia a lakásban" mert ez sértő és bántó + azóta haza megyek kezet mosok és olyan matracom van ami nagyon higiénikus így nem hiszem, hogy újra van...
Előre is köszönöm a választ!
Szerintem ne szedd, fejlődő szervezet vagy, más igényekkel, mint amik egy felnőtt embernek kellenek.
Javaslom én is a bélflórát helyreállító minden vackot. És ha csak nem hiszed, hogy megint van bélférged, az kevés, menj biztosra. Nem kell ahhoz alpári mocskos tahónak lenni, elég ha a kutyád nincs megfelelően félegtelenítve, stb.
Vitaminok helyett pedig inkább táplálkozz egészségesen.
Csináltass egy vérképet, nincs-e vashiányod, haj gyakran ettől hullik, vagy gyulladás miatt - nincs lyukas fogad pl?
Körömre inkább használj körömerősítőket, elég hatásosak, egy színtelen lakk meg még suliban is belefér. A körmödet pedig amúgy is inkább vágd le, nyáron még oké, de suliidőben elég zavaró lesz, meg majd jön a sírás-rívás az első tesióra után, hogy beszakadt tövig. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!