Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most akkor milyen szinű a hajam?

Most akkor milyen szinű a hajam?

Figyelt kérdés

mindenki mást most. van aki barnát,szőkét!!! van aki vöröset :/ most akkor milyen szinű? és ha barna,milyen barna,ha vörös milyen... stb? :)

[link]

2011. szept. 19. 14:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

utolsó,ez neked a természetes vörös haj:

inkább ez:

[link]

[link]

amúgy szerintem nem is hasonlít a két kép...az első kép meg baromira festett színű..

2011. szept. 19. 15:43
 12/19 anonim ***** válasza:
38%

Őő... neharahudj de nem hiszem el hogy nem fesettt hanem természetes, csak mert nagyon nincs természetes hatása. Jól írták előttem.

Egyébként vöröses barna

2011. szept. 19. 15:47
 13/19 anonim ***** válasza:
tök szép színe van :) vöröses barna, szőke semmiféleképpen sem
2011. szept. 19. 16:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Valaki erre azt mondta, hogy szőke? Hát akkor az enyém hupikék... :O
2011. szept. 19. 16:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez kérlek szépen gesztenyebarna =)

barna, aminek kicsit vöröses beütése van =)

nekem is ilyen van, csak sajnos nekem festetnem kell =/

irigyellek =)

2011. szept. 19. 16:34
 16/19 A kérdező kommentje:
azért szerintem én jobban tudom,hogy feste van e vagy sem. K*rvára nincs festve. Apám ki is baszna az ablakon ha be merném festetni. úgyhogy ne ti döntsétek már el.. a második képen meg vizes volt a hajam. nagyokosok (Y)
2011. szept. 19. 17:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem gesztenyebarna - és szerintem ne fesd be sötétbarnára, ez így tök szép és különleges, egy csomó lánynak sötétbarna! Nekem nagyon tetszik! :)
2011. szept. 19. 18:33
 18/19 AĐA ***** válasza:
Szerintem is gesztenyebarna.De be ne fesd! Gyönyörű,bármit megadnék,ha nekem is ilyen lenne.....
2011. szept. 21. 20:03
 19/19 habibi ***** válasza:
vörösesbarna, de nagyon szép a színe :) én beleszerettem és ahogy látom jó sok hajad van :)
2011. szept. 21. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!