Lányok! Ti hogy érzitek magatokat smink nélkül?
szépnek/csúnyának látjátok magatokat? mindig van rajtatok egy szolid smink? :)
18/L
Én jól érzem magam smink nélkül, sminkben viszont rosszul.
Jobb napokon smink nélkül is egész szép az arcom, és úgy járok közösségbe, hogy nem sminkelek. Semmi szükség rá, nem is érzek rá kényszert. Igazából sosem sminkelek, csak 1-2 ritka alkalomkor, amikor szinte megköveteli az alkalom. Szerencsére ebből ritkán van. :D
Én jól érzem magam smink nélkül. Szépnek tartom az arcom, a bőröm pedig szinte tökéletes de tényleg. Ennek ellenére mindennap sminkelek, a vasárnapot kivéve. Alapozó,púder,pirosító, spirál, szemcerka, tussal ki van húzva a szemem. Mindent használok :D Reggelente szépen előkészítem a bőröm, este pedig alaposan lemosom és hidratálom.
Vasárnaponként viszont szépségnapot tartok és leradírozom az arcom, pakolásokat teszek fel stb.
Hogy miért sminkelek? Mert szerintem MINDEN NŐ SZEBB SMINKBEN. És akárki akármit is mond, a mai világ a külsőségekre épül. A smink, az igényes, magára adó nő jellemzője. Ugyanúgy mint a ruhák,körmök vagy a frizura.
21L
én imádok smink nélkül lenni..és sminkben is...semmi bajom nincs a sminknélküliséggel:)hál istennek élhetek smink nélkül:)
23L
Nem erzem magam smink nelkul sem csunyanak. Teljes sminket (alapozoval, mindennel) csak heti 1-2 alkalommal csinalok, mert nem igazan van ra szuksegem minden nap.
A napi sminkem altalaban szempillaspiral, szemoldokigazitas (eleg ritkas, de sminktetovalast nem akarok), pici pirosito. De ez sem egesz nap, van, hogy csak delutan rakom fel ezeket, delelott nem, vagy pont egesz nap nem. Akkor is jol erzem magam a boromben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!