Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Ti hogy érzitek...

Lányok! Ti hogy érzitek magatokat smink nélkül?

Figyelt kérdés

szépnek/csúnyának látjátok magatokat? mindig van rajtatok egy szolid smink? :)

18/L

2011. szept. 18. 22:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én jól érzem magam smink nélkül, sminkben viszont rosszul.

Jobb napokon smink nélkül is egész szép az arcom, és úgy járok közösségbe, hogy nem sminkelek. Semmi szükség rá, nem is érzek rá kényszert. Igazából sosem sminkelek, csak 1-2 ritka alkalomkor, amikor szinte megköveteli az alkalom. Szerencsére ebből ritkán van. :D

2011. szept. 18. 23:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenhogy ocsmányul nézek ki. Néha rámjön a próbálkozhatnék és akkor sminkelek, de hamar rájövök, hogy semmi értelme :D
2011. szept. 18. 23:33
 13/20 anonim ***** válasza:

Én jól érzem magam smink nélkül. Szépnek tartom az arcom, a bőröm pedig szinte tökéletes de tényleg. Ennek ellenére mindennap sminkelek, a vasárnapot kivéve. Alapozó,púder,pirosító, spirál, szemcerka, tussal ki van húzva a szemem. Mindent használok :D Reggelente szépen előkészítem a bőröm, este pedig alaposan lemosom és hidratálom.

Vasárnaponként viszont szépségnapot tartok és leradírozom az arcom, pakolásokat teszek fel stb.

Hogy miért sminkelek? Mert szerintem MINDEN NŐ SZEBB SMINKBEN. És akárki akármit is mond, a mai világ a külsőségekre épül. A smink, az igényes, magára adó nő jellemzője. Ugyanúgy mint a ruhák,körmök vagy a frizura.

21L

2011. szept. 19. 00:35
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
én is úgy vagyok mint az utolsó előtti..igaz nekem szép a bőröm,de néha mikor neki állok sminkelni rá kell h jöjjek h nem előnyös:D
2011. szept. 19. 08:15
 15/20 anonim ***** válasza:

én imádok smink nélkül lenni..és sminkben is...semmi bajom nincs a sminknélküliséggel:)hál istennek élhetek smink nélkül:)

23L

2011. szept. 19. 09:25
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem erzem magam smink nelkul sem csunyanak. Teljes sminket (alapozoval, mindennel) csak heti 1-2 alkalommal csinalok, mert nem igazan van ra szuksegem minden nap.

A napi sminkem altalaban szempillaspiral, szemoldokigazitas (eleg ritkas, de sminktetovalast nem akarok), pici pirosito. De ez sem egesz nap, van, hogy csak delutan rakom fel ezeket, delelott nem, vagy pont egesz nap nem. Akkor is jol erzem magam a boromben.

2011. szept. 19. 09:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én jól érzem magam smink nélkül mert nem kell aggódnom elkenődött e meg nem érzem azt hogy valami van a bőrömön és frusztrál.De sminkben szebb vagyok az tény.. de nem igazán érdekel van hogy egy bulira smink nélkül megyek és van hogy a piacra dobok fel valamit ez a kedvemtől függ de nyáron nem igazán szeretem magam mázolni :) ha valakinek szép a bőre vétek alapozóval elfedni.Ha valakinek szép a szemöldöke ápolt az ajka nem cserepes stb akkor bőven elég egy szempillspirál és ajakápoló :)
2011. szept. 19. 11:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem alapvetően világosak a színeim, haj, szempilla, szemöldök. Észrevettem, hogy a spirál pirosító, alapozó nagyon sokat dob az arcomon. Ennek ellenére simán bevállalok egy smink nélküli megjelenést akárhol. Viszont amikor sminkelek úgy érzem mindent megtettem azért, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki a megjelenésemből, tehát magabiztosabbnak, szebbnek érzem magam.
2011. szept. 19. 15:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Oszinten? Butan! Nagyon nagyon butan, mert meztelennek erzem magam, mintha valami hianyozna. Olyankor mindig bekepzelem, hogy mindenki engem nez mert csunya vagyok :D
2011. szept. 22. 16:51
 20/20 A kérdező kommentje:
ment a zöld kéz mindenkinek :)
2011. szept. 22. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!