Miért mentek ki a gyönyörű barokk ruhák a divatból? Fiúk nektek tetszenek ezek a ruhák?
Nem értem hogy válthatták fel ezek a sokszor már ízléstelenségbe torkolló mai ruházatok a régi kor gyönyörű darabjait... Nemrég volt Barokk felvonulás Győrben és annyira szépek voltak azok a cuccok. És a fiúkon is sokkal férfiasabban fest a szép mente, a kalap mint a csőnadrág meg hasonlók...
Nektek mi a véleményetek? Miért változott meg az emberek ízlése ennyire?
jaj én is úgy imádom ezeket a régies ruhákat, meg hoszú fűzős egyberuhákat, és hát igen, a férfiakon is jól áltak azok a cuccok ;) (bár azért szerencse hogy ma már borotválkoznak XD)
21/L
én is nagyon imádom azokat a ruhákat, kedvenc korszakom, ha bálasztani lehetne, akkor élnék. A már említett Hercegnő pedig egyik kedvenc filmem. de valljuk be, semmi nem örök, az sem, ez sem lesz az. kényelmetlen lenne, nem felelne meg bizonyos körülményeknek. azért az elmúlt 300-400 évben megváltozott maga a női nem is. már nem csak abból áll, hogy otthon ülünk, teázgatunk, délután sétálunk egyet, udvaroltatunk magunknak, este pedig kiöltözünk - ha lehet még jobban - és megyünk a bálba. dolgozó, tanuló emberek vagyunk, rohanásban éljük az életünk, futunk metró/busz után, órára, melóhelyre, boltba, gyerekek után a játszótérre... :) de értem, mit mondasz, nekem is szívügyem a stílus.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!