Mikor fejezik már be a Fila táskák cikizését?
Mi az eredeti múltja?*-*
Amúgy igazad van, szánalmasnak tartom én is, bár szerintem ez is csak egy újabb divat hogy legyen mit majmolni.
20L
Szerintem a Converse szarabb, mint a Fila :))) :D
Van Converse-em 3 db is, de már vagy 3éve a szekrényben rohadnak, vagy csak tesi órán hordom a legjobbat(a piros félcipőt, már a "All Star" felirat is lekopott róla ugyan, egy turkálóban vettem 100Ft-ért :D).
Nem tudnak semmi a Converse mutljáról, de annó még a szakadt farmerre és a tornacipőre is fújtak az ilyen emberek, akik ma ezeket viselik :D Bele kell törődni, már a Milka csoki sem olyan, mint annó volt :)
hát de váárj. azt elkezdték gyártani 100 évvel ezelőtt,és akkor volt olyan ócska,nézd meg most hol tart. tény,hogy sok emberen látni, de ennyi erővel sokmindent tömegmárkának tudnánk hivni ( és legtöbbjük a legjobb a saját kategóriájukban ) .
a FILA meg most tart ott,hogy pontokért osztogatják,és szerintem ez nemtetszik sok embernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!