152 cm ''magas'' vagyok 19 évesen. (lány vagyok) Nagyon gáz? Olyan szarul érzem magam mikor a 12 éves kis csaj 2 fejjel nagyobb nálam és a 9 éves is majdnem akkora mint én.
Némi tudnivaló.
Amikor egy ember kisebb társainál akkor két dolog lehet a felelős érte.Az egyik a kis növés mely egy fajta betegség.Egyszer csak megállsz a növésben.A betegség alapja az hogy nem fejlődnek a csontok mely a genetikától van.De a másik probléma az amikor nem fogyasztasz vitaminokban és kálciumokban gazdag ételeket ezáltal szintén nem fejlődnek a csontjaid kellő képen.
Szia! :)
Van egy rossz hírem,amiért szomorú leszel,szerintem.:( Az ember 17-18 éves korában megáll a növésben,utána csak ritkán nő tovább. :) Van egy olyan mondás,hogy a jóból mindig picit adnak :P Gondolj erre! :) Ugyanolyan értékes vagy,mint a többi ember. :) Gondolom,az ilyen pici csajszik nem egy nagy csónakba járnak :) Tudod,hogy mit meg nem adnék azért,hogy maradjon 38-as a lábam? Tudod milyen rossz érzés,amikor nézel egy tök csini rucit,és hoppá,ilyen nagy langalétáknak,mint nekem nincs?Nem mellesleg 12 éves vagyok a 170 cm-emmel,és 61-2 kg-mmal! Tudod te hogy nézek ki?:( A disznó megirigyelhetné a kinézetem...pedig aztán én "hűűűdemagascsajszi" vagyok...
Szóval no para,nyugi van,nincs pánik,tuti,hogy aranyos vagy :)
12/L
Sztem gáz az egyik osztálytársam 8 évesen volt 153 cm lány azóta 10 éves és 156 cm 2 év alatt 3cm nőtt én
11éves vagyok és 159 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!