152 cm ''magas'' vagyok 19 évesen. (lány vagyok) Nagyon gáz? Olyan szarul érzem magam mikor a 12 éves kis csaj 2 fejjel nagyobb nálam és a 9 éves is majdnem akkora mint én.
12:33 Te vagy az undorító hogy ilyeneket írsz!
Biztos nagyon aranyos vagy, megölelnélek :D
Szerintem borzasztó lehet ilyen alacsonynak lenni! És ugyanígy nagyon magasnak lenni!
De szerintem az átlagnál alacsonyabbnak sokkal rosszabb lenni!
163 cm a magyar női átlag magasság. Ez felett 164-172 cm-ig tökéletes női magasságról beszélünk. Ugyanis egy ilyen nőnek már arányosabbak a végtagjai, bármilyen ruhát felhúzhat általában jól áll nekik.
Túl magas nőnek kb. 175 cm felett csak akkor jó lenni, ha modell alkat vagy. Na, az gyönyörűűűű :)
Az alacsonyabb lányok (145-160cm) nem szebbek, csak cukibbak, sokszor fiatalabbnak néznek ki amennyik, de nem hosszúak a végtagjaik, sok ruhát nem tudnak felvenni mert nem áll jól nekik.
Úgyhogy kérdező, én megértem a problémádat!
Én 167cm vagyok, ez pont jó magasság, mert laposban sem vagyok törpe, és magassarkúban is pont jó (173-175cm).
De ennek ellenére sok olyan nőt látok, akik felém tornyosulnak... :D
29N
Minek ennyit morfondírozni a magasságon? Ezen úgy sem változtathatsz. Nekem sosem volt bajom a 160 centimmel, így is mindig tetszettem valakinek. Sőt a párom kitartása, hogy az övé lehessek, felér egy romantikus regénnyel.
Te sem vagy sokkal alacsonyabb nálam. Találd meg azt ami különleges, szép rajtad és arra koncentrálj inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!