Pasik! MELYIK alkat jön be nektek leginkább az alábbi 3 közül?
2011. szept. 16. 22:45
21/39 anonim válasza:
na jó vegyük úgy hogy az előbb nem is írtam semmit xD jobb/középső
24/39 anonim válasza:
középső vagy jobb oldali
19/F
25/39 anonim válasza:
középső a befutó
de inkább vékony, mint túlsúlyos a két véglet közül
26/39 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok, de én az 1. és a 2. között vagyok. Ahogy észrevettem, bejövök a pasiknak, szóval szerintem veled sem lehet sok bajuk. :D
27/39 anonim válasza:
Nem tudom mi a baj a bal oldalival, szerintem az a legszebb:) 18F
28/39 anonim válasza:
Leginkább valami középső és jobb oldali közötti átmenet :D De ha mindenképp választanom kéne, nem tudnék dönteni a közép meg a jobb között :D
30/39 anonim válasza:
Bocsi, hogy offolok, de muszáj leírnom.
Fiúk, hálás vagyok, hogy megnéztem a kérdést. Örülök, hogy sokan írtátok a középsőt, illetve néhányan a jobb oldalit is. Én a középső és a jobb oldali közötti alkat vagyok, de inkább a középső felé hajlok. Teljesen meg vagyok elégedve az alakommal, arányos, nőies, de sokszor úgy érzem, hogy nektek a modell alkatú lányok kellenek. Úgyhogy, örülök, hogy elolvastam a válaszokat:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!