Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemöldök szedés, de hogyan?

Szemöldök szedés, de hogyan?

Figyelt kérdés
Ki szeretném szedni a szemöldököm, de még soha nem csináltam. Van ennek valami technikája? Mire figyeljek? Tanácsok?
2011. szept. 16. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:

dorkasminkel.blogspot.com

Van egy szemöldökszedős videója, de megtalálod jútúbon is.

2011. szept. 16. 21:35
 2/9 A kérdező kommentje:
jah, am 20/F :D
2011. szept. 16. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
42%
hát ha MELEGNEK akarsz tűnni .....
2011. szept. 16. 21:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindig a növés irányával ellentétesen kell kihúzni egy hirtelen mozdulattal.

Én egy kis arckrémet (vagy szemápolókrémet is lehet, ha érzékenyebb a szemkörnyéked) is szoktam felkenni a szemöldökre, hogy a bőr egy kicsit felpuhuljon és ne legyen olyan fájdalmas a kiszedés.

2011. szept. 16. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindjárt mááááás :DDD

Mit akarsz rajt szedegetni? Középen? :DD

2011. szept. 16. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Gondolom nem fél centi vastag szemöldököt akar magának csinálni, hanem csak a kósza szálakat vagy a túl vastag szemöldököt akarja keskenyíteni.

Én amióta szedem a szemöldököm automatikusan figyelem az embereket, nőket férfiakat egyaránt, hogy kire férne rá egy kis szemöldök igazítás... :))

2011. szept. 16. 21:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ettől meleg lennék, hogy megigazítom/kiszedem a szemöldököm. Igen, a kósza szálakat akarom kiszedni. Azért mert adok magamra és nekem, fontos, hogy hogyan nézek ki még nem vagyok meleg.
2011. szept. 16. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is próbálom a barátomat rávenni, hogy kiszedhessem neki a szemöldökét, legalább a kósza szálakat, amelyek nem a szemöldök ívében helyezkednek el, hanem azon kívül... de esélytelen a dolog, tudom, hogy túlságosan fájna neki és nem engedné... :D
2011. szept. 16. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Miért a növés irányával ellentétesen? Én mindig a növés irányával megegyezően szedem ki, és teljesen jó o.O

Amúgy meg ráérzel. Az első szemöldökszedés baromira fáj, de mi nők már meg sem érezzük :)))

2011. szept. 17. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!