Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Érdekes vagy normális? (lent)

Érdekes vagy normális? (lent)

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok és érdekelnek a fiús sportok (BMX, roller, stb.., vagyis szeretném kipróbálni őket) és tetszenek a deszkás cipők, laza pulcsik, meg ilyenek, de nem nagyon akarom őket hordani, mert mindenki azt mondaná, hogy olyan vagyok, mint egy fiú.. (szerintem) Szal ink mégis maradok a lánycuccoknál (tornacipő, farmer, stb..)

De közben imádom a cuki kis dolgokat, plüssöket, puha tárgyakat, meg a cuki kis állatokat.. Szal egy "keverék" vok.. XD

Szal a kérdés az, hogy ez igy normális? Vagy nyugodtan hordhatok deszkás cipőt meg ieneket, esetleg fiús és lány dolgokat is??

Hosszúra sikeredett, de nah.. :D

2011. szept. 16. 20:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Tök normális,a veled egykorúak mindegyik ilyen
2011. szept. 16. 20:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez tök normális, majd változol.
2011. szept. 16. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
A tornacipő meg a farmer már lánycuccnak számít? Jesszus milyen világban élek...
2011. szept. 16. 21:14
 4/10 A kérdező kommentje:
nem ugy értettem..hanem a suliban minden lánynak tornacipője van, és hogy ugy lánycipő.. :)
2011. szept. 16. 21:19
 5/10 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok, oda vagyok a fiús cucokért, visszont nagyon tetszenek azok a szép kis lányos, divatos ruhák, meg szeretem a video játékokat, az olvasást, a számítógépet, visszont a sulit nem szeretem de jó vagyok és szeretnék sokáig tanulni, és a szüleim álandóan lecsesznek h nem tudok választani, eléggé keverék :S, de szerintem ez a mi korunkban tényleg így van:D
2011. szept. 16. 21:39
 6/10 anonim ***** válasza:

szerintem ez tök normális így:D

13/L

2011. szept. 16. 21:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Még gyerek vagy, normális. De ne használd ennyiszer hogy "szal" mert nagyon idióta...
2011. szept. 16. 22:25
 8/10 anonim ***** válasza:

szerintem nem gáz :D

én is hordok fiús tornacipőt,deszkás cipőt,ilyeneket és eddig csak páran szóltak meg hogy fiús vagyok...

de azt is kinem szarja le,most úgy őszintén?

ha nem tetszek,nem kell rámnézni :)

ha neked ezek tetszenek,nyugodtan hordd :)

13l

2011. szept. 17. 11:44
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2011. szept. 17. 12:07
 10/10 anonim ***** válasza:
ugyanilyen vagyok 18 éves verzióban
2011. szept. 17. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!