Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak érdekes vonásokkal lehet...

Csak érdekes vonásokkal lehet valaki férfimodell?

Figyelt kérdés
Végignéztem pár neves modellügynökséget és mindenhol érdekes arcberendezésű férfimodelleket találtam. Akinek nincsenek érdekes vonásai, hanem inkább jól néz ki, szépfiú az is próbálkozhat ilyen ügynökségeknél? Vagy ilyeneknek inkább a színészét áll közelebb?
2010. nov. 29. 11:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Sokan ránéznek egy modellre, és teljesen ledöbbennek. Fel vannak háborodva, hogy lehet valakiből modell, ha ilyen csúnya, pedig egy modellnek inkább érdekesnek, különlegesek kell lennie, mint szépnek nőknél és férfiaknál is, ám a modellkedés nem csak ebből áll. Nagyon fontos, mennyire tudod átadni a képeken, amit kell. Ahhoz pedig teljesen mindegy, hogy te szép, csúnya, esetleg különleges arc berendezésű vagy.

Szóval én a te helyedben megpróbálkoznék a dologgal! :)) Végülis, veszteni nem tudsz vele, csak nyerni! :D

Sok sikert! :)

2010. nov. 29. 12:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!