Jó döntés volt elutasítani az ajánlatot? (lent)
Figyelt kérdés
Kicsit nem ebbe a kategóriába tartozik, csak nem tudtam máshova írni... tehát most vagyok 9.-es és van egy 12.-es fiú, aki csak úgy ismerek (barátnak tekintem csak... más érzés totál nincs benne...).. most nemrég megkért hogy legyen a párja szalagavatón, mert hogy neki nincs párja még és egy másik gimis is megteszi... főleg azért kért meg engem mert én most vagyok 160cm és hát a fiú magassága... ööö nem egészen előnyös... alig pár centivel magasabb nálam és ezért sem talált partnert... és kérdezte hogy hétfőnként ráérek-e... én erre azt mondtam neki, hogy szakköröm van (mert tényleg az is volt), de még meggondolhatom magam... (persze ezt csak biztatásnak mondtam neki) és hát nem tudom hogy jó ötlet volt-e ezt hozzátenni, tehát most így bizonytalan vagyok benne hogy jó ötlet volt-e így elutasítani, hiszen lehet hogy nagyon megsértettem hogy így rávágtam hogy nem... :S és most annyira rossz a lelkiismeretem... mert ugye az előző mondatot (de lehet hogy még meggondolom magam) nem kellett volna hozzátenni és akkor jobban érzem magam... szerintetek mit tegyek???? beszéljek vele még egyszer??2011. szept. 16. 19:57
1/5 anonim válasza:
Én beszélnék vele újra és igen-t mondanék.Ha a barátod akkor segíts rajta ne szomorkodjon :)
2/5 A kérdező kommentje:
igazából az a baj, hogy nagyon hülyén néznénk ki egymással, mert én ilyen vékonyabb lány vagyok... ő neki meg a hasa elég nagy... meg ilyen [link] haja van, tehát még inkább fokozza a gölybölydedségét... meg ugyebár a szakkör... amit nem nagyon szeretnék otthagyni... tehát?? akkor most mit mondjak neki???
2011. szept. 16. 20:16
3/5 anonim válasza:
Mondd meg neki,hogy nem tudsz menni a szakköröd miatt,ha megérti jó,ha nem,nem ez van
4/5 anonim válasza:
Ha barát, akkor úgy is megérti, de ezt így hülyén csináltad, hogy kételyek között hagytad. Még Te sínyled meg.
5/5 A kérdező kommentje:
igen, az a baj most, hogy nagyon lelkiismeret furdalásom van amiatt hogy azt is mondtam hogy még meggondolhatom... :S
2011. szept. 19. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!