Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen lett? (KÉPEK)

Milyen lett? (KÉPEK)

Figyelt kérdés

Anyumé: [link]

Apumé: [link]

Igen..., mindkettő jelentéssel bír!:)

Ezek még aznap készültek, mikor csináltatták őket, szóval teljesen friss!

23N

2011. szept. 16. 07:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
a bikának a jobb lábával nem stimmel valami, vagy csak szerintem? és a pofacsontja sem hasonlít egy bikáéhoz különösebben
2011. szept. 16. 15:11
 22/28 A kérdező kommentje:
direkt nem akart teljes egészében élethű bikát, itt-ott változtatásokkal készült. Szóval nem elcseszve lett, ilyet akart..
2011. szept. 16. 15:24
 23/28 A kérdező kommentje:
a bikának a jobb lába meg, mintha "eltűnne" a füstben, az árnyékolásban
2011. szept. 16. 15:25
 24/28 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik mind a kettő!

Az anyukádé nagyon szép, tetszik. Az apukádé meg férfias! :)

2011. szept. 16. 17:01
 25/28 anonim ***** válasza:

Jók lettek,bár anyudénál nem értem hogy ha kígyó felíratot tetováltat magára(még ha kínaiul is van írva) akkor miért egy pillangó van mellette?Egy kígyó logikusabb lett volna..nem?

Ennyiből nem tetszik csak,de maga a tetkó szép.

2011. szept. 16. 18:37
 26/28 A kérdező kommentje:

azért, mert mindemellett szereti nagyon a pillangókat is:)

Vacillált a kínai írás, és a pillangó között, nem tudott dönteni, így rajzoltak neki egy ilyet, amiben mindkettő benne van!

2011. szept. 16. 18:39
 27/28 anonim ***** válasza:

Anyukádé tetszik, a másik annyira nem az én stílusom, de nem rossz.

A ma 15:10 és hasonló válaszadók meg nem hiszem el, hogy nem veszik észre magukat... A két képről, ábráról szól a kérdés, nem arról, hogy a tetovált emberek bűnözők, börtöntöltelékek-e, és kinézzük-e őket a társadalomból, vagy sem...

Ha távol áll valakitől a téma, akkor nem kötelező válaszolni attól, hogy idetévedt valaki véletlenül...

2011. szept. 16. 21:10
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszi!

Engem nem zavarnak ezek a "sittes" beszólások, sohasem zavart, hogy miért?

1. Igen, vannak sittes tetkók, de ma a tetoválás, már rég nem erről szól, ma már a legtöbb helyen magas szintű művészi tetoválások készülnek, és ezt mindenki NAGYON JÓL tudja, csak milyen az ember? Szereti csesztetni a másikat!:)

2. Igen vannak sittes tetkók, de aki nem látja a különbséget, egy sittes igénytelen tetoválás, és egy profi munka között, az nem csak vak, hanem (és elnézést a kifejezésért)hülye is!

Igen most már az egész családnak van tetoválása, de attól még jó emberek vagyunk, tisztességesen dolgozunk, és százezerszer jobb emberek vagyunk, mint egy tetoválás nélküli, mint már az előzőekben is mondottam, drogos, alkoholista ember, aki veri a családját, vagy, mint egy olyan ember, aki nap, mint nap lop, csal, embereket öl, vagy mint a "nagyfiúk", akik a Parlamentben számolgatják a millióikat, sőt...!

Nem az a baj, hogy nem tetszik, hanem az, hogy alpári módon adják elő egyesek. És igen, jól írta valaki. Van, akinek valóban nem tetszik, és van, akinek igazából tetszik, de nem meri, nincs rá pénze, ezért inkább csatlakozik az "ellenzékhez"

Nem kell félre érteni, nem az a baj, hogy nincs rá pénze, nem meri, hisz nem olcsó mulatság tényleg.

Ennyi a véleményem:) és ezzel nem akartam senkit sem megbántani.

2011. szept. 16. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!