Milyen lett? (KÉPEK)
Anyumé: [link]
Apumé: [link]
Igen..., mindkettő jelentéssel bír!:)
Ezek még aznap készültek, mikor csináltatták őket, szóval teljesen friss!
23N
hát..nekem sem tetszenek....igaz izlések és pofonok, de az életbe nem tetováltatnék magamra olyat, ami a munkámhoz köt, még ha imádom is...a virágos pillangós kinaijeles meg eléggé elcsépelt...de mint mondtam, izlések és pofonok...és nem vagyok tetko ellenes...nekem is van egy:) és még tervben van:)
23L
"ÉÉÉsss, te gondolkodsz már rajta?? :D"
Nekem is van, kettő!:)
Anyumé még eléggé sebes, durvák még a motívumok, sokkal szebb lesz, ha majd szépen letisztul neki.
És igen, jó fejek nagyon. Apum alapjában kicsit konzervatívabb gondolkodású, épp ezért vagyok rá büszke, hogy megcsináltatta. Meg ő is mondja, hogy most már nem olyan a tetoválás, mint régen, már tényleg művészi szinten csinálják.
Szerintem nem erőltetett, hentes, imádja a bikákat kicsi korától fogva.
Nekem tetszik, és büszke lennék hogy ilyen vagányak és fiatalosak a szüleid!
26/N
Az anyukádé nagyon szép,finom,nőies...:)
Apukádé is jól néz ki,nekem az már kevésbé tetszik,viszont szépek rajta az árnyékolások.
Szerintem a tetoválás vállalása egy olyan dolog,ami egy életre szól(kivéve ha egy picike van,mert azt még meglehet oldani valahogy lézerrel...) szóval úgy gondolom,a szüleid,de te is már felnőtt vagytok,eltudtátok dönteni,mennyire sokat jelent nektek az,amit magatokra varrattatok.
És persze vannak olyan tetoválások,amik valaminek,vagy valakinek az emlékére készülnek....ez a gesztus a legszebb,akkor amikor valaki tetoválást akar.(nem úgy értem,hogy az a legszebb gesztus akkor,amikor valakit elveszítesz pl.,hanem úgy,hogy amikor olyan "emlék" típusú tetoválást csináltat valaki...az nagyon szép...) :)
Bocs, de nekem a tetkóról a züllött, börtöntöltelékek jutnak az eszembe. Ezen már az sem változtat, hogy ha az ENIGMA-val lehet csak megfejteni a jelentését.
Egyébként meg a tetkót nem azért csinálják, hogy magukat nézegessék. A kínai meg bizonyára magyarul írja, hogy KÍGYÓ - nehogy a kínaiak kitalálják mit is jelenthet....
De tudod, az ő életük-bőrük, azt csinálnak vele amit akarnak. Te meg a véleményünket kérted, megkaptad. Hidd el ez nem egy terepjáró ára, tudnánk mi is csináltatni magunknak - ha kellene. De nem kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!