12/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. :) Pont az ideálom. De ahhoz hogy valaki járna-e vele vagy nem azt nem lehet szépség alapján el dönteni. Mert lehet hogy valaki ilyen szép de viszont olyan hülye mint.... :) De ha aki a képen van ő okos akkor sokan járnának vele szerintem.
13/19 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Aranyos, de nekem ne turbórudis pólóban cikázzon, ha egy mód van rá (most tekintsünk el attól, hogy itt fekete pöttyök vannak). A mosolya is szép, nem gondoltam volna, hogy ilyen vastag száj után ilyen jól fog kinézni, de nem is rossz.
Ha aranyos, akkor valószínűleg járnék vele.
15/19 anonim válasza:
csaj vagyok de sztem tök szép:)
16/19 anonim válasza:
Igen ez az ágyamból nem dobnám ki tipikus...honnan tudja bárki is? Okés hogy szép, de járni olyannal járunk akinek a személyiségét is szeretni tudjuk...mert a másikat el is kell tudni viselni
17/19 anonim válasza:
Olyan szép Jasmin, vagyis gyönyörű!! 16/L
18/19 anonim válasza:
Szerintem átlagos a külseje, ha a sminket és a photosopot nem számítjuk még átlagon aluli is. Meg elég komolytalannak tűnik, szóval nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!