Mackós kissé "kisfiús arcú" fiúkról vélemények?
Állítólag arcom kisfiús, eggyel jobb mint a ronda xD Alkatom nem épp vékony, de magasságomhoz elmegy :) Vélemények az ilyen típusú fiúkról? :P
18f
A személyiséged, mármint ami itt látszik belőle, az nagyon pozitív, úgyhogy nem hiszem, hogy bármi baj lenne veled. Kedves vagy, vicces, nem agresszív, ilyen tulajdonságokkal még egy átlag alatti külsővel is sikeres lehetnél, de nem gondolom a leírtakból, hogy ronda vagy.
Nekem is jöhet a kép :)
Utolsó vagyok, megkaptam a képet, köszi! :)
Szerintem nagyon helyes vagy, persze nem azon az őrületesen jópasi módon (nekem ők nem tetszenek), de elképesztően kedves arcod van, ez jófejséggel együtt főnyeremény! :)
Azt gondolom a szakáll nem állna jól, mert ahhoz nagyon kisfiús vagy, nem marad ilyen az arcod, csak lehet később leszel felnőttes, mint a többiek, de ez kicsit sem gáz. Viszont lehet érdemes kipróbálnod a borostát és magadnak eldönteni, mert előfordulhat, hogy tévedek :) Mondjuk készülj fel, hogy eleinte nagyon fura lesz és viszketni fog meg minden bajod lesz vele.
A pc mehet, jól állna, de szakállal együtt a kettőt ne :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!