Mackós kissé "kisfiús arcú" fiúkról vélemények?
Figyelt kérdés
Állítólag arcom kisfiús, eggyel jobb mint a ronda xD Alkatom nem épp vékony, de magasságomhoz elmegy :) Vélemények az ilyen típusú fiúkról? :P
18f
2011. szept. 15. 19:58
1/23 A kérdező kommentje:
azért kérdezem mert ha gáz inkább elgondolkodok szakállba v pc-be :)
2011. szept. 15. 19:58
2/23 anonim válasza:
Nemtom,Micimackónak volt csaja?
3/23 anonim válasza:
a kisfiús arc bejon,az a macis meg attol fugg mennyire macis,szákállra szerintem még fiatal vagy akk inkább pc:) L/14
4/23 A kérdező kommentje:
jogos >.< ezt besz*ptam xD de akkor arcszőrzet se segít xDDDD
2011. szept. 15. 20:00
5/23 A kérdező kommentje:
megfontolom :) hát elég macis xD de nem a pudingtest féle xD
2011. szept. 15. 20:01
6/23 anonim válasza:
Ilyen testalkattal csajoztam multhéten a ZPben. Gec vagy húsz nővel megismerkedtem! Óriási volt!
Volt Zita,Niki,Timi,Zoé,Barbi...stb
Ja és Én 183 magas 112kg medve:)Olyan belem van mintha lenyeltem volna egy dinnyét:)
De sikerem volt!:)
7/23 anonim válasza:
Ja elfelejtettem! Ergo: Ne foss nyomás csajozni!!!!
8/23 anonim válasza:
Minden nő más,mint ahogy minden férfi is.
Én nem nézek meg férfit 90 kg alatt.Ideges leszek a vékony,semmitmondó fiúcskáktól.Nálam a medve a menő.Hogy hozzá lehessen bújni és eltakarjon,biztonságos mancsaival.És biztos nem vagyok egyedül.Tehát meg kell keresni azt,akinek tetszel.A szakáll nem biztos,hogy jó ötlet,de ki kell próbálni,bármikor levágható.
9/23 anonim válasza:
Küldj képet privibe!és eldöntöm. de semiképpen ne legyen szakállad vagy bajszod...arra ne buknak a csajok
10/23 anonim válasza:
küldj képet magadról és úgy könnyebb!!! privibe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!