Már páran mondták hogy : " Van egy kis pocakom" Szerintetek azt mondják hogy kövér vagyok? 15/F 160 cm 56 kg.
Szerintem nem kövér, de duci lehetsz. Én lány vagyok, 160 cm, 51 kg, és ugye mellemre, fenekemre is szépen elosztódnak a kilók, de még így is van rajtam egy kis felesleg.
Gondolom nem vagy kigyúrva, mivel az izom nehezebb mint a zsír, és akkor ekkora súllyal nem igazán lehetnél pocakos.
Járj el kondizni, vagy legalábbis mindenképp sportolj valamit!
Ez egyáltalán nem vészes felesleg, csak nagyon alacsony vagy, így jobban látszik.
Előző vagyok. Nekem is az a pár plusz(max 3-4 kg) akkor jött fel mikor kénytelen voltam abbahagyni a sportolást. Most szerencsére megint van lehetőségem.
Járj el úszni (heti egyszer-kétszer másfél óra), vagy fuss. Ha nem bírod, az első napokban fuss 10 percet, aztán emeld az időt ahogy bírod. Csinálj otthon felüléseket, ezt is úgy hogy fokozatosan emeled a mennyiséget. Vagy járj el kondizni azzal tuti jól jársz, de ahhoz nem értek úgyhogy nem tudok tanácsot adni:D hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!