Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép vagyok?

Szerintetek szép vagyok?

Figyelt kérdés
barnább bőröm van,babás arcom,telt ajkam,barna szemem,sötét barna hajam,hosszúkásabb arcom.155 cm vagyok és 40 kg.És félig indonéz 16 éves lány vagyok
2011. szept. 10. 11:08
1 2
 11/16 "valaki" ***** válasza:
64%
Túl alacsony vagy, úgy nézhetsz ki, mint egy kisgyerek.Ráadásul az elmondottak szerint lófejű is vagy.
2011. szept. 10. 12:35
 12/16 anonim ***** válasza:
28%
A barna bőrrel úgy nézhetsz ki, mint egy roma. Az már más tészta, hogy nem vagy az. A hosszúkás arc sem az igazi, és a barna szem-barna haj nekem már túl... sötét. Kék szem az igazi.
2011. szept. 10. 13:20
 13/16 anonim ***** válasza:

sztem szép lehetsz:) szeretem a barna bőrt:D

16L

2011. szept. 10. 14:49
 14/16 anonim ***** válasza:
nagyon alacsony vagy
2011. nov. 4. 20:57
 15/16 anonim válasza:
Szia :) Biztos szép vagy mint ahogy az ázsiai lányok/fiúk :) esetleg beszélhetnénk privátba :) Elég sok indonéz ismerősöm van de ők nem magyarországon vannak és csak angolul tudok velük beszélni :) imádom indonéziát nagyon türelmesek az emberek kedvesek és persze nagyon emberbarátok :) biztos te is ilyen vagy ami nagyon jó :) szeretnék kimenni nyaralni de a szüleim nem nagyon meghát drága is :/ én meg csak 14 éves lány vagyok szóval egyedül nem tudok menni :( egyébként itt magyarországon hol laksz?
2011. dec. 27. 04:02
 16/16 anonim válasza:
kép nélkül lehetetlen megmondani :D
2013. okt. 21. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!