Fiúk! Nektek bejönne egy ilyen lány? :O
Egy kép megoldana minden gondot. jelenleg kicsit fogynod kéne lehetséges... 4-5 év múlva jobban megnéznélek azért mint most :)
18f
168 cm-hez hol sok a 60 kiló, okoskák?...
45-50 kg-ra? 50-el feltűnően vékony testalkatú lenne, 45-el meg már gyakorlott anorexiás (ne gyertek az "anorexia nem súlyfüggő" dumával, ehhez a magassághoz a 45 kg kórosan kevés. Az 50 is kevés. 55-62 között ideális.)
aki azt írta hogy le kellene fogynod az egy id.ióta hü.lye. a 60 kiló az pont ideális a magasságodhoz, már nem azért.
egyébként én lány vagyok de azért írok, és szerintem a leírás alapján OK vagy. azért meg nem kellene leszólni mert 13 éves fogadjunk hogy ti (a leszólók) is 14-15 körül vagytok. pf-.-
A 60 kiló a korához képest sok...
Mindenesetre a "vok" a legtöbb pasinak kiábrándítóan butuska lányt takar, ugyanis, ha már valaki kiír egy teljesn mondatot, nehogy már az "agy" betűket meg ne legyen energiája leírni a vagyok szóba......a divatozásból való rövidítés iszonyat ostobácska lányt takar.
Korához képest sok... Ja, ha 175 cm, akkor is 45-50 kg legyen, mert 13 éves... Ezt aki el kezdte terjeszteni, elég síklátókörű egyén lehetett.
A "vok" meg elmúlik. (Én is így írtam 13-14 évesen, nem kellett senki b@szogazása, magától megszűntek az ilyen szavak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!