Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 17éves lány vagyok! Az a...

17éves lány vagyok! Az a problémám,hogy nagyon csúnyának látom magam! Mit csináljak, hogy ne minden percben erre gondoljak?

Figyelt kérdés

176 cm magas vagyok,58 kg,barna hajam és barna szemem van és nagyon kicsik a melleim!

Nagyon zavar,hogy minden csaj tök szép körülöttem és mindenkiért oda vannak a pasik,én meg csak nézem és irigylem ezeket a lányokat!

Van barátom és ő szépnek is lát,de én szeretnék egy kis önbizalmat,mert most már tényleg minden pillanatban csak azon jár az eszem,hogy én miért vagyok ilyen és miért nem lehetek én is szép!?

Nem tudom,hogy mit tehetnék ennek érdekében,de már napról napra csak rosszabbul érzem magam!

Tudom sokan azt írják majd,hogy ha van pasim és neki tetszek,akkor mi a problémám?Légyszy ezt ne írjátok,mert leírtam,hogy szeretnék önbizalmat és ezért nem jó ez így nekem!

Kérlek,hogy segítsetek nekem!

Előre is köszy a válaszokat!

Üdv!

:\'(

2009. ápr. 21. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Válassz új frizurát, festesd be, vegyél olyan ruhát, amiben szépnek és dögösnek érzed magad. Ha nem sminkelsz, dobj fel egy sminket (szemceruza, szempillaspirál), és mindjárt másképp fogod látni magad!

Ne keseredj el, sokaknak van hasonló problémája.

Pl. ha én úgy érzem padlón vagyok, vagyis nem látok magamon semmi szépet, irány a fodrász. Amikor elkészül az új frizum, másképp látom magam és a világot!

Fel a fejjel!

2009. ápr. 21. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Előbb belül változtass, a fodrász szerintem csak "tüneti kezelés", bár nagyon kétségbeejtő helyzetben ideiglenesen segít...

Gondold át, hogy miért érzed magad csúnyának, és hogy reális-e egyátalán az adott probléma, ha az ,akkor hogyan tudnál rajta változtatni, ha abszolút sehogysem megy, akkor felesleges rá gondolni is.

Kérdezd meg a barátodat, hogy ő mit lát benned szépnek a külsődön, és legyél rá büszke, ha eszedbe ötlik, hogy " oylan csúnya vagyok" rögtön gondolj arra, amit mások szépnek látnak benned, és tedd mögé, hogy" de nagyon szép a ......-m, végülis nem is vagyok olyan csúnya" talán kezdésnek jó lehet

2009. ápr. 21. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Szió!

Ha küldessz priviben egy képet magadról ami friss megpróbálhatok segíteni! az jóljönne. persze csak ha szeretnéd! :) 18/L

2009. ápr. 21. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el foglalkozni a külsőddel. Haj, smink, kozmetikus,csini cuccok. Ami jól áll. És ezektől te is szebbnek fogod érezni magad.
2009. ápr. 21. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom írni mint az első, alakíts magadon, új ruhák, frizura, hajszín, smink, stb.

Én is rondának tartottam magam sokáig, sőt mások is mindig ezzel cikiztek, de aztán sikerült megváltoznom, befestettem a hajam, változtattam az öltözködésemen, stílusomon, fogytam 10 kg-ot és már ennyitől is jobban érzem magam, már az emberek sem szólnak be, sőt... sokszor megdicsérnek milyen jól nézek ki.

Gondolkodj el mit tartasz csúnyának magadon és változtass rajta. A kis melleiddel meg semmi gond, gondolom ez is zavar, de nem te vagy az egyetlen akinek kicsi, ezt el kell fogadnod olyannak amilyen.

2009. ápr. 21. 23:50
 6/6 anonim válasza:
én is így vagyok vele.. naon csúnya vaok ráadásul szerencsétlen is és a hajammal van a legtöbb gond mert csak felkötni tudom hogy ha ki akaroknézni valahogy mert ha leengedem akkor összegubancolódikteljesen és úgy nézek ki mint egy fehér bőrű cigány.. levágatni se merem(állig érőre)
2011. szept. 15. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!