A műkörömtől lesz nőies egy nő?
Mert eddig ha megkérdeztem egy nőt, akinek volt műkörme azt mondta, hogy azért van neki, mert tök nőies.
De, megkérdeztem iszonyú sok férfit, fiút, hogy tetszik-e nekik a műköröm, és mindegyik azt mondta, hogy fúj, ronda, undorító, gusztustalan, csúnya.
Akkor a férfiak szerint ronda, a nők szerint szép, és nőies?

Nem attól lesz nőies,hanem dobhat a nőiességén.nekem tetszik a szép ízléses műköröm.
31/F

A műkörömtől szánalmas lesz, nem nőies. És az idegesít a legjobban, amikor egy műkörmöt megdícsér vki, és akkor azt mondja rá: "Köszi!" és a nagy lóf*szt köszi, nem az ő érdeme, hanem a műkörmösé, aki felrakta neki. Kb ugyanaz, mint amikor kijössz a fodrászszalonból és megdícsérik a hajadat, oszt annyi közöd van hozzá, hogy a te fejeden van, de nem te csináltad, nem a te érdemed. Még a legegyszerűbb műkörömről is lerí, hogy mű, lakkozd ki szépen és díszítsd a sajátodat, azzal villogj. És akkor mondhatod, hogy "köszi", ha megdícsérik, azt mutogathatod, mert az tényleg a tiéd... Egyébként meg pénzkidobás a műköröm, soha nem áldoznék rá annyi pénzt, meg amúgy is aki nagy ló műkörmöket rakat fel, arról lerí, hogy nulla házimunkát csinál, kis naplopó, kényeskedő, nyávogó p*csa (ez gondolom eszébe jut a férfiaknak is). Ilyesmire szórni a pénzt...
27/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!