Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a teltkarcsú...

Mi a véleményetek a teltkarcsú nőkről?

Figyelt kérdés

Mind a lányoktól, mind a fiúktól kérdezem.

Mit gondoltok az olyan lányokról/nőkről, akik teltkarcsúak?

Például:

[link]

Nekem személy szerint vastagabb a combom és kicsit nagyobb a fenekem, ezért is kérdezlek meg titeket.

Nem érzem magam jól a bőrömben, mert félek, mások mit gondolnak rólam.

Természetesen a barátnőim azt mondják, egyáltalán nem vagyok kövér, amit el is hiszek, hisz az túlzás, de ha mondanátok pár véleményt, azzal megkönnyítenétek az én és sorstársaim helyzetét.

2011. szept. 3. 13:05
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
nekem nem jön be.ez már túl vastag.
2011. szept. 3. 13:14
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

[link]

hát gondolom te nem így nézel ki :) Na ezen a képen a nő tényleg kövérnek mondható.Nekem már csak fenekem van meg egy kis hasam.És még mindig fogyóban vagyok hogy az a maradék is menjen le.Én sem éreztem magamat úgy ahogy voltam de most már igen.Épp tegnap vettem észre hogy a rövidnadrágom eláll a combomtól.Pedig eddig feszült.Ha gondolod fuss egy keveset és ha akár 0,5 kg vagy kevesebb lemegy akkor is jól érezhetnéd magad.Én így gondolnám :)Ugyan is velem ez volt.57ről indultam.Most már 53fele vagyok.Nem voltam annyira durva.Csak nem éreztem jól magam.

2011. szept. 3. 13:18
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
szeritnem semmi gond nincs vele :)) 15/f
2011. szept. 3. 13:27
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
A képen a nő nem teltkarcsú, hanem simán karcsú és csinos. Ha így nézel ki, akkor örülj neki.
2011. szept. 3. 13:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves ma 13:18!

Amit te linkeltél azért az már nem telt-karcsú szerintem! :)

Hanem kövér!

2011. szept. 3. 13:33
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

Nekem a képen szereplő Nő testalkata nagyon bejön! Sokkal jobban tetszik, mint pl ez:

[link]

Viszont bejön az is, ha a Nő sportos, de akkor ne csak lapos legyen, hanem legyenek izmai is! Úgyhogy ilyen esetben csak a nagyon elszántak jönnek be:

[link]

2011. szept. 3. 13:34
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Hát a képen ez a nő végképp nem teltkarcsú, hanem csak simán karcsú.

Habár kinek mi számít teltkarcsúnak, mert valamelyik nap lapozgattam egy űjságot, és egy olyan cikkre bukkantam, hogy hogy öltözzenek a teltkarcsú nők. Erre bevágnak 3 kövér nőt. Nem teltkarcsúak voltak, hanem kövérek. Na ekkor nagyot néztem, hogy magukra fogják, hogy ők teltkarcsúak. :D:D

2011. szept. 3. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

A kérdező képén Whitney Thompson van, aki konkrétan teltkarcsú modellként vált ismertté, miután megynyerte a Topmodell leszek!-et Amerikában. Ő az első, aki teltkarcsúként nyert, így is reklámozták.

Csinos, de nekem az a véleményem, 5 kiló mínusszal még csinosabb lenne.

2011. szept. 3. 14:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 13:33!

Ha elolvastad volna azt amit mögé írtam akkor talán nem írtál volna ekkora hülyeséget.Azt írtam hogy gondolom a kérdező nem így néz ki.A kép amit linkeltem na arra mondtam hogy az a kövér.Nem pedig a kicsit nagyobb fenék és comb

2011. szept. 3. 16:07
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, megfogadom a tanácsokat.:D

Azért még írhattok véleményeket. [:

2011. szept. 3. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!