Mi a véleményetek a teltkarcsú nőkről?
Mind a lányoktól, mind a fiúktól kérdezem.
Mit gondoltok az olyan lányokról/nőkről, akik teltkarcsúak?
Például:
Nekem személy szerint vastagabb a combom és kicsit nagyobb a fenekem, ezért is kérdezlek meg titeket.
Nem érzem magam jól a bőrömben, mert félek, mások mit gondolnak rólam.
Természetesen a barátnőim azt mondják, egyáltalán nem vagyok kövér, amit el is hiszek, hisz az túlzás, de ha mondanátok pár véleményt, azzal megkönnyítenétek az én és sorstársaim helyzetét.
hát gondolom te nem így nézel ki :) Na ezen a képen a nő tényleg kövérnek mondható.Nekem már csak fenekem van meg egy kis hasam.És még mindig fogyóban vagyok hogy az a maradék is menjen le.Én sem éreztem magamat úgy ahogy voltam de most már igen.Épp tegnap vettem észre hogy a rövidnadrágom eláll a combomtól.Pedig eddig feszült.Ha gondolod fuss egy keveset és ha akár 0,5 kg vagy kevesebb lemegy akkor is jól érezhetnéd magad.Én így gondolnám :)Ugyan is velem ez volt.57ről indultam.Most már 53fele vagyok.Nem voltam annyira durva.Csak nem éreztem jól magam.
Kedves ma 13:18!
Amit te linkeltél azért az már nem telt-karcsú szerintem! :)
Hanem kövér!
Hát a képen ez a nő végképp nem teltkarcsú, hanem csak simán karcsú.
Habár kinek mi számít teltkarcsúnak, mert valamelyik nap lapozgattam egy űjságot, és egy olyan cikkre bukkantam, hogy hogy öltözzenek a teltkarcsú nők. Erre bevágnak 3 kövér nőt. Nem teltkarcsúak voltak, hanem kövérek. Na ekkor nagyot néztem, hogy magukra fogják, hogy ők teltkarcsúak. :D:D
A kérdező képén Whitney Thompson van, aki konkrétan teltkarcsú modellként vált ismertté, miután megynyerte a Topmodell leszek!-et Amerikában. Ő az első, aki teltkarcsúként nyert, így is reklámozták.
Csinos, de nekem az a véleményem, 5 kiló mínusszal még csinosabb lenne.
Kedves 13:33!
Ha elolvastad volna azt amit mögé írtam akkor talán nem írtál volna ekkora hülyeséget.Azt írtam hogy gondolom a kérdező nem így néz ki.A kép amit linkeltem na arra mondtam hogy az a kövér.Nem pedig a kicsit nagyobb fenék és comb
Köszönöm mindenkinek, megfogadom a tanácsokat.:D
Azért még írhattok véleményeket. [:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!