Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit jelent az, ha valakire...

Mit jelent az, ha valakire azt mondják, h úgy néz ki mint egy jóllakott óvodás?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

hát hülye nadrág, betűrt póló, edzőcipő.

amikor ránézel és olyan, mint egy ovis, kinézetre persze. leginkább szerintem az öltözködésre vonatkozó kritika.

2011. szept. 2. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Sztem dagi.
2011. szept. 2. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Pufi.

[link]

2011. szept. 2. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

én ezt úgy hallottam hogy "jóllakott napközis" de sztem ugyanazt jelenti ... pl:

[link]

[link]

2011. szept. 2. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Első nem jól mondja - a pufira mondják.
2011. szept. 2. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
olyan elégedett pufi, kerek feje van :D
2011. szept. 2. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem pufi és nem gügye... hanem a kettő egyszerre. Olyanra mondják, aki kb. annyira látja magát, és érti a világot, mint egy enyhén értelmi fogyatékos. Hivatalosan nem az, de azért közelít. Húszévesen a mamája veszi a ruhát, amit felvesz (olyan is), és még azt se fogja fel, hogy a hasát be kéne húzni, amikor nézik, és röhögnek a háta mögött. De azért a mamája szépen, gondosan csomagol neki terítőbe süteményt, hogy egyen rendesen, mert az a szép, ha van miből leadni, ha jön egy betegség. Mindig épp tele van a feje, mint a hörcsög. Ha nem is kövér, de tömpe, felfújt arcú, pirospozsgás, mint egy csecsemő. És azért esti mese még meg van nézve tizenöt évesen is, amikor a kortársai 6aszni járnak - na az meg a másik véglet, a rosszabbik.

Kicsit talán erős volt a jellemzés, de ha vki csak fele ilyen, arra is már rámondják.

2022. jún. 10. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!