Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az embereknek tényleg ennyire...

Az embereknek tényleg ennyire nincsen szép érzékük?

Figyelt kérdés

Feltettem néhány kérdést és abból az derült ki ,hogy a válaszadók többsége szebbnek tartja a barátok közt beli Valter lányát.

[link]

Mint ezt a lányt:

[link]

A másodi lányt mindenért megszólták ,hogy nagy az orra stb...

Hogy lehet a "Valter lányát" szebbnek látni, a másodiknál?????

2011. szept. 2. 19:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
66%
... kihagytam, hogy az elso lanynak a homloka egezsen szűk, a haja rá van nőve... ez gondolkodasbeli kolatoltsagot mutat a masikkal szembeállítva, hasonlitsd ossze a magas, széles, sima homlokúval, aki a tiszta, szines, gazdag gondolkodast mutatja, az egeszseges mentalitast.
2011. szept. 2. 19:43
 12/27 anonim ***** válasza:

"19:42"

A masodik kep nem jon be, de gondolom, ugyanaz a szemely van rajta, mas megvilagitassal.;)

2011. szept. 2. 19:45
 13/27 anonim válasza:

Vagy még 2 kérdés melyik a szebb?

1. [link]

2. [link]

Melyik a szebb?

1. [link]

2. [link]

2011. szept. 2. 19:46
 14/27 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha tényleg valami szép lányt mutatnál?
2011. szept. 2. 19:55
 15/27 anonim ***** válasza:
én egyformán szépnek látom mindkettőt.
2011. szept. 2. 19:56
 16/27 A kérdező kommentje:

19:46

Opitz petra mindkettőnél szebb.

2011. szept. 2. 19:57
 17/27 anonim válasza:
68%

A második sokkal szebb.

Az első pedig kifejezetten csúnya.

A második olyan kedvesnek és tisztának ,ártatlannak látszik.

2011. szept. 2. 20:08
 18/27 anonim ***** válasza:
41%

Hát ne haragudj de sztem neked nincsen szép érzéked :S az első lány mérföldekkel szebb mint az a másik agyonretusált,kiguvadt békaszemű ...lány :S...az elsőn még smink sincs és igy is szebb a másik retusált nyominál

19L

2011. szept. 2. 20:47
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Az a kemény ahogy mindenki fikázza az egyiket ezért,a másikat azért.Mi az amúgy hogy ronda sápadt,fehér bőre van,szerintem nagyon különleges a nagyon világos bőr.De amúgy én sem értem az embereket,egyik lány sem csúnya,hogy lehet azt mondani a másodikra hogy csúnya!?Nekem amúgy a második jobban tetszik,szerintem(!) sokkal nőiesebb.
2011. szept. 2. 21:42
 20/27 anonim ***** válasza:
63%

Hogy mondhatod, hogy nincs szépségérzékük? Az b@aszna csak be, ha mindenkinek ugyan az tetszene! A szépség szubjektív, ez benne a jó. Ennyi erővel meg neked nincs akkor...

Amúgy egyértelmű, hogy a Hannát játszó lány sokkal szebb. NEKEM.

2011. szept. 2. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!