A Cosmopolitan, a Joy vagy a Glamour női magazint szeretitek a legjobban?
A glamour egy rakás ócskaság.
Tele van reklámmal és csak a rengeteg modell pózolgat oldalakon keresztül,eközben persze nincs semmi róla írva (hogy pl. mi mihez illik most)csak a sok értelmetlen kép oldalakon keresztül.
Azt mondják rá,hogy a divattal foglalkozik,ami egyrészt igaz,mert tele van azzal,viszont az embernek meg nem tudnak tanácsot adni se divat se szépségápolás téren.
Én alig találok abban az újságban értelmes és hasznos cikket. Nem sok olvasnivaló van benne.
A glamourtól még a Joy is sokkal jobb szerintem,abban legalább tudsz mit olvasni.
Nálam magasan Cosmopolitan a nyerő. Nagyon sok olyan cikk van benne ami segít különböző szituációban. Sok ötletet ad a jó szexhez;)
Szerintem minden benne van ami egy NŐNEK kell!
Glamour!!!
A cosmopolitan egy szenny, egy divatmagazin ne a szexről szóljon, hanem a divatról. A joy még elmegy, de a glamour a legigényesebb ezek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!