Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Cosmopolitan, a Joy vagy a...

A Cosmopolitan, a Joy vagy a Glamour női magazint szeretitek a legjobban?

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 18:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A glamour egy rakás ócskaság.

Tele van reklámmal és csak a rengeteg modell pózolgat oldalakon keresztül,eközben persze nincs semmi róla írva (hogy pl. mi mihez illik most)csak a sok értelmetlen kép oldalakon keresztül.

Azt mondják rá,hogy a divattal foglalkozik,ami egyrészt igaz,mert tele van azzal,viszont az embernek meg nem tudnak tanácsot adni se divat se szépségápolás téren.

Én alig találok abban az újságban értelmes és hasznos cikket. Nem sok olvasnivaló van benne.

A glamourtól még a Joy is sokkal jobb szerintem,abban legalább tudsz mit olvasni.

Nálam magasan Cosmopolitan a nyerő. Nagyon sok olyan cikk van benne ami segít különböző szituációban. Sok ötletet ad a jó szexhez;)

Szerintem minden benne van ami egy NŐNEK kell!

2011. szept. 1. 17:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Glamour!!!

A cosmopolitan egy szenny, egy divatmagazin ne a szexről szóljon, hanem a divatról. A joy még elmegy, de a glamour a legigényesebb ezek közül.

2011. szept. 2. 21:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Én a Cosmot bírom a legjobban, a Joy-ban tök bénák a pasizási tippek, a Glamourban túl sok a ruha. A Cosmóban több í vicces és a "tanulságos" cikk. Igaziból tudom, hogy főleg baromságok vannak benne, de mégis jól esik olvasni, főleg ha rossz kedvem van.
2012. júl. 31. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!