Milyen az alakom? (kép) Pontozd kérlek1-től 10-ig!
nekem 6-7 közt van. Tényleg nem látszik, hogy eddzel, ami fura, mert nekem 3-4 alkalom után sokkal formásabb a fenekem még úgy is, hogy sokkal több zsír van rajta.
Az alakformálás 70%-ban az étrendtől is függ, úgyhogy én ezt tudnám tanácsolni:
egyél annyit, amennyire szüksége van a szervezetednek (tehát ne diétázz) de válogasd meg mit és mikor
minden nap 5x egyél, de épp csak annyit, amennyivel jól laksz.
reggelire egyél sokat, teljes értékű szénhidrátokat, pl. 2 szelet rozskenyér felvágottal és zöldséggel, vagy 50g zabpehely 1 pohár natúr joghurttal
10óraira ehetsz pufirizst gyümölccsel, egy kevés földimogyorót, joghurtot, valami apró édességet (pl. túrórudi, puding) tudod, neked már nem kell fogyóznod ;)
ebédre már 50-50%-ban egyél szénhidrátot és fehérjét. A szénhidrát lehet rizs (krumpli inkább ne) durumtészta, borsó/babfőzelék kevés liszttel, a fehérje pedig csirke/pulykahús, hal, tojás.
uzsira már nem eszünk szénhidrátot, ilyenkor jöhet egy nagy adag saláta virslivel, ha akarsz rá szószt, akkor natúr joghurt + fűszerek, vagy ismét kevés földimogyoró, valamilyen olajos mag.
vacsira pedig fehérje: 15 deka sovány túró zöldséggel, tojással, felvágottal, vagy csirke zöldséggel (pl. gyros tál krumpli nélkül), vagy ihatsz fehérjeturmixot is, ha nem vagy ellene.
Az édességet, különösen a cukros üdítőket iktasd ki amennyire csak tudod, ugyanez vonatkozik az alkoholra, energiaitalra, gyorskajára, stb... lényegében minél kevesebb fehérlisztes és cukros, zsírban tocsogó dolgot egyél.
Ha dolgozol az egyes testrészeidre, azért ne felejts el mellette heti 2x legalább aerobozni, pl 40 percig lassan kocogni vagy úszni, görkorizni, táncolni, stb. Ez leszedi rólad a felesleges zsírt.
Sok sikert, remélem ezek a változtatások meghozzák a kívánt eredményt :)
6-os 7-es
2.képen nézd meg a térhajlataid, furán állnak
aztán kicsi a melled
a combod lehetne vékonyabb, izmosabb, de így is jó
a valagadra pedig még edzhetsz bőven
amúgy ha csak a testet nézzük, szerintem bárki összejönne veled
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!