Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
Ismerek egy part ahol a fiu 185 cm a csaj meg 184 es amikor buliba mennek vagy osszejovetelre a csavo nem engedi a csajnak hogy 10 centiset vegyen fel. Lol
Mekkora nagy szivacs...amugy en 158 cm vagyok lol...
Szerintem az atlag noi magassag az a 165 cm aki azt eleri mazlista...
Szeretek kicsi lenni, de az igazat megvallva nagyon oda kell figyelnem, hogy mit eszek...nem ugy mint a baratnomnek aki barmit megehet nem hizik plusz meg magas is es ha bekovetkezne a hizas akkor meg jol is allna neki. :P Hiaba nincs a foldon igazsag!!!!
a 170 centis csajok magasnak számítanak, lehet nem a kifutón, de magasak, a pasiknál ez még nem magas kategória, főleg ha egy pasi alacsony :)
de egy 170-172 centis csaj még nem olyan magas szerintem, hogy ne tessen a pasiknak, főleg egy 180-185 centisnek, de van aki imádja a colos nőket, jó ne legyen botsáska, meg ló feje, de szép, főleg ha vékonyak de formásak, homokóra alkatúak, egy 165 centis csaj a legjobb, mert ő hordhat magassarkút is, nem is magas de nem is stöpszli, de a pasija mellett aki mondjuk 178 centi, lehet ő is kis manó :) aki alacsony, az is lehet vékony, formás, szexi :) csak lehet a túl magasak vagy túl alacsonyak nehezebben kapnak ruhát, vagy cipőt, vagy kényelmetlenebb nekik a magasságkülönbségek miatt szexelni stb :)
"de egy 170-172 centis csaj még nem olyan magas szerintem, hogy ne tessen a pasiknak, főleg egy 180-185 centisnek"
Csak a magad nevében beszélj. Az én ízlésemnek az már magas. 150 cm környékén nézek körül nők között.
én 160cm vagyok és szeretem
mondjuk ha körülöttem mindenki sokkal magasabb akkor zavar (16L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!