van egy oldal, ahova felteszed az arcod, és az adatábzisban levo szineszek kozul kiirja hogy kire hany szazalekben hasonlitasz. de amugy szar nem er :DD
Csak azért írják, hogy neki különlegesebb arca van, mert egy híresség.
Ha nem lenne az, akkor mindjárt nem mondanák.
Egyébként van némi hasonlóság, de nekem a Te arcod jobban tetszik, kedvesebb, bájosabb, mint N.P..
Úgy nézel ki mint Natalie Portman és a Nox-os csaj (Szilvi vagy hogy hívják) ötvözete :D És ez egy rohadt jó kombináció :P
23f
Igen hasonlítasz egy kicsit, engem is mindig hozzá hasonlítanak elég gyakran akárhová megyek :)
Natalie Portman - TIFF2010 01.jpg de leginkább erre a képre a hajam is ilyen és az anyajegy is ugyanott van az arcomon!
Haha, először azt hittem, hogy Natalieről tettél fel egy paparazzi képet, de komolyan:D
Jó, második ránézésre már nem mondanám, hogy olyan vagy, mintha az ikertesója lennél, de azért egyértelműen emlékeztetsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!